Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze

0

 
Sveicināti! Pirms tam arī mocījos ar herpes vīrusu uz zoda nedēļu, ja ne ilgāk.., nesen netā krievu saitē izlasīju, ka palīdz korvalols (šķidrums), pamēģināju un tik tiešāk palīdzēja, uzreiz kā sāku smērēt, aukstumpumpa nepletās tālak, bet uzreiz sāka žūt, domāju, jo agrākā stadijā pasmērētu, jo ātrāk pazustu :) Jāpatur ar samitrinātu vates tamponu korvalola šķidrumā apmēram 5 min uz aukstumpumpas. Un vēl Viru Merz smēre ir ok, labāka nekā acic, zovirax, urgo utml...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
Es 5 gadus mocījos ar herpes vīrusu. Esmu izmēģinājusi visu iespējamo. Infektologs, imunologs un ģimenes ārsts raustīja plecus. Esmu lietojusi Heviranu, Valacikloviru, Vonbezīmu, Cikloferonu, ehināciju, nekas nelīdzēja. Vīruss atkārtojās 2 reizes mēnesī.
Izmēģiniet Milgammu vai arī Neirorubīnu! Tie ir B vitamīna kompleksi. Jālieto 2reiz dienā mēnesi vai divus. Man to ieteica neirologs, jo B vitamīns iedarbojas uz nerviem, bet herpe dzīvo nervu galos.
Domāju, ka ārsti Latvijā vienkārši nav šajā jomā izglītoti un nezina, ka B vitamīns lielās devās var palīdzēt.
Milgammas lietošanas instrukcijā pat norādīts, ka to paraksta jostas rozes gadījumā (tas, kā jūs droši vien zināt, ir tas pats herpes vīruss).
Ilgāk par 2 mēnešiem gan nelietojiet, jo B12 uzkrājas aknās un lielās devās var būt toksisks.

pirms 12 gadiem  

Lija Krūmiņa, pirms 8 gadiem :

Paldies,man ļoti palīdzēja!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tagad arī ar to cīnos,man ļoti palīdz smēre Fucidin. Maksā ne dārgāk kā 4 Ls. Un nav līdz šim pievīlusi, Hepess parasti ilgst 5 dienas, ja ir ielaist ļoti traki tad 5 dienas un to jau nu nevar nekas glābt, diemžēl, Tas ir vīruss kurš tum mūsos un tādos apstākļos , kādi ir tagad, tiem ir visjaukākā sezona. :(

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tiko pate ciinoojos, un man paliidzeeja spirts un krievu sauliite

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingūna Ogriņa

+1544

 
Herpess vīrusu nevar izārstēt pilnībā, bet var stiprināt imunitāti un censties izvairīties no vīrusa provocējošiem faktoriem: pārkaršanas(arī saunas, pirts, sauļošanās), pārsalšanas un caurvējiem, stresa un alkohola, jo tas viss aktivizē herpes vīrusu, kas snauž 90% cilvēku. Bet zobu pasta tiešām palīdz, vairāk gan sākuma stadijā. Ir arī pieejams ārstēšanas kurss slimnīcā, ja herpes izplatās arī citās ķermeņa daļās un ir ļoti mokošas, vienīgi zāles un ārstēšana ir visai dārga... Man ģimenes ārsts izrakstīja Herpelāna tabletes-tas šķiet ir lētākais. Ārēji herpi jāapstrādā ar dezinfikcējošu līdzekli(spirtu, kliņģerīšu tinktūru utml.) un speciāli herpēm paredzētām ziedēm, velāk, kad tās jau iet mazumā, tad līdz kāds mīkstinošs krēmiņš vai propoliss eļļā, vēl herpei nepatīk arī cinka ziede.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raitis Berzins

+168

 
Loti labi palidz ziede Flucinars, kgan arsti taa isti to neiesaka-esot kaitigi,bet cik esmu lietojis nekad nekas nav bijis!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja noķer kad tikko tikai taisās veidoties tad zobu pasta var palīdzēt,vēl var mēģināt ar neatšķaidītu eikaliptu eļļu uzziezot tikai uz pašas pumpas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kliņģerīšu tinktūra.....sāpīgs process līdz asarām, bet herpēm var pamāt ardievas....

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aiga

+1146

 
Ideāli palīdz caurspīdīgie plāksteri - Compeed! Padārgi, bet ir to vērts, pat ja ir ielaists!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Signe Bondare

+3267

 
Kaut ko biju dzirdējusi par zobupastu. Bet neesmu pārliecināta.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.