Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

laacisss

+641

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 13587 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pie tā visa vēl klāt 40grādu temperatūra, iekaisušā smadzeņu plēve spiež uz acu nerviem, un attēls tālumā dubultojas., kā rezultāta vairākas dienas zem sistēmas, nevar aizmigt, lai kā nāk miegs(tas ir gandrīz visiem saslimušajiem), un vieglāk izslimo gados jaunāki cilvēki, vecākam , vārgākam cilvēkam var arī būt letāls iznākums. Pati izslimoju 15 gadus atpakaļ vidēji smagā stāvoklī, bet tiku uz pekām 10 dienu laikā. Pirmās dienas bija pusnesamaņā, viens no pirmajiem simptomiem ir, ka nevar noturēt rokās krūzi, jo to nejūt un tādēļ viņa neturās rokās, bet pēc 10 dienām vēl ilgi trīcēja rokas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

SaNta EreLe

+20

 
Personām, kas pēc ērces koduma inficējušās ar ērču encefalīta vīrusu,vienas līdz triju nedēļu laikā var novērot gripai līdzīgus simptomus (paaugstinātu temperatūru, galvassāpes un sāpes ķermenī), kas saglabājas apmēram vienu nedēļu. Pēc tam seko izveseļošanās, vai arī vīruss izplatās smadzenēs un smadzeņu apvalkos. Šādos gadījumos novēro augstu temperatūru, stipras galvassāpes, sprandas stīvumu, vemšanu, reiboņus un smagu vispārējo stāvokli.
Jau pie pirmajiem slimības simptomiem nekavējoties jāgriežas pie ārsta.

viss atrodams google.lv....:)

pirms 14 gadiem  

Budweiser, pirms 14 gadiem :

ko darīt ja cilveekiem tā patīk apgrūtināt sevi-ielogoties šeit,rakstīt veselu jautājumu un pēc tam nepacietīgi gaidīt kad kāds iekopēs, visiem plaši un viegli pieejamu informāciju no pirmajiem rezultāties google lapā. :D

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Man darba kolēģis arī saķēra encefalītu.Bet nebija sākumā nekādi simptomi,vispār nekas.Un pēc vairākiem mēnešiem tikai parādījās reiboņi,pēc kā arī noteica diagnozi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.