Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2387 skatījumi

ģībšana

Veselība » Slimības un simptomi

man tūlīt izaidums un no bezgaisa nāk virsū ģīboņi.
ko darīt?
negribu 100 cilvēku priekšā atslēgties....

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Informē par to skolotājus, jo sarunāt var visu un izkārtot, ka Tev jāstāv pēc iespējas tuvāk logiem, durvīm un tml, kur ir vēsāks un lielāka gaisa plūsma. Ģībšanu nevar novērst ne ar kādiem medikamentiem un ir vienkārši cilvēki, kuriem tā notiek. Vienīgais, ko varētu darīt, palūkot vai Tev gadījumā nav zems asinsspiediens ikdienā, jo parasti tas provocē to ģībšanu. Paņem līdzi ožamo spirtu, kārtīgi paēd un nekautrējies paņemt līdzi pudelīti ar ūdeni, lai vari padzerties, kamēr sēdi pasākuma laikā! Otrs variants, kamēr notiek runāšana un sanāk sēdēt uz vietas, tikmēr vari vienkārši, līdz savai izsaukšanai, pastāvēt gaitenī nevis sēdēt ar visiem kopā. Un ne par ko nevajag kautrēties, jo , pirmkārt, Tava veselība un labsajūta ir primārais.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

DamagE

+26662

 
panem liidzi ozamo spirtu, kartiigi paeed, lieto vairak skidruma.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ģībšana - tā ir bēgšana no realitātes. Ārsti šeit palīdzēt nevar! Tabletes, ja lietosi, iedzīs Tevi vēl dziļākā bezdibenī. Vienīgais veids kā atbrīvoties no šīs nelaimes, ir patiesi iemīlēties un tikpat patiesi arī sniegt mīlestību. Ja šajā mīlestībā iztrūks kaut mazākā "sastāvdaļa", ģīboņi turpināsies. Un vēl, pastāv zināma saikne starp ģīboni un to, kā Tu dzīvē uztver notiekošos procesus - ja kaut ko kategoriski nepieņem, ja kaut kas Tev šķiet neiederīgs Tavā dzīvē, Tu no tā vēlēsies paglābties ieslīgstot nerealitātē. Pieņem dzīvi tādu, kāda tā ir! Un dzīvo šeit un tagad!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aizej pie ģimenes ārsta.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.