Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija

+50

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1828 skatījumi

Asinis

Veselība » Slimības un simptomi

Lieta tāda ka tikko piecēlos augšā sēdus no gultas un pēkšņi man sāka tecēt asisins par degunu, ši jau nav pirmā reize pa retam tā arī ir gadījies man !
Kā Jūs domājat,tas ir normāli?Vai man mosk kaut kas verētu kaitēt?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Īpaši satraukumam nav pamata, taču, ja tas tā notiek regulāri, Jums vajadzētu pierakstīties pe sava ģimenes ārsta un noskaidrot biežās deguna asiņošanas iemeslus. Tie var būt visdažādākie, no pavisam nevainīgiem līdz nopietniem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Ja nav 1. reize - ērtības labad nēsā kabatā salvešu paciņu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Tev ir trausli asinsvadi degunā. Es no skolas zinu cilvēkus, kuriem regulāri asiņoja deguns. Ja asiņo deguns, nekādā gadījumā neatgāz galvu, vienkārši ieliec vates tamponiņu, lai sasūcas asinis tajā.
Trausli asinsvadi var būt no vielu trūkuma organismā, tas var būt arī iedzimts, asinsvadi var kļūt uz laiku trausli kādu saslimšanu laikā un pēc tām. ja asiņošana notiek gana bieži (reizi nedēļā vai biežāk), iesaku aiziet pie ģimenes ārsta, nodot asins analīzes, padzert vitamīnu kompleksu. strauji necelties, neveikt straujas darbības, necelt lielus smagumus un izvairīties no karstām, smacīgām telpām.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Piekrītu www.drosamdarbam.lv,bet man sanāca arī tāds variants,ka darbā akoti tā bija sakairinājuši degunu,ka pieceļoties sāka tecēt asinis pa degunu,tas bija gan asinspiediena pamatā,gan kairinājums,jo nekad man nemēdza pašam tā notikt.Vēl dažiem bija tāpat un tas faktors bija nepārprotami.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priecājies, ka deguns asiņo, jo tas parāda, ka ir asinspiediens, un plīst asinsvadi degunā, dēļ augstā spiediena. Ja neplīstu degunā, plīstu galvā un tad sekas smagas - līdz pat letālas. Tā ka, priecājies.

Iemesli- uztraukums, satraukums, stress, eksāmeni, kontroldarbi utt utt. = Psihoemocionālais.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Jauniem cilvēkiem tā gadās diezgan bieži. Noteikti vajadzātu pakonsultēties pie LOR speciālista. Asinsvadu sieniņu stiprināšanai labs bezrecepšu medikaments ir Askorutīns-c vit. kopā ar rutīnu, var palietot 1 tab. 2-3x dienā kādu mēnesi, ja LOR spec. nekādu vainu neatrod.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.