Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valiene

+159

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1136 skatījumi

Reiboņi

Veselība » Slimības un simptomi

Šodien darbā gadījās jocīga situācija. Veras vaļā jauns veikals, un mēs, darbinieki, pirms atvēršanas tur jau grozāmies, liekam preces, cenojam utt. It kā nekas baigi smagais nav jācilā, bet stāvēju klausījos ko vadītājs saka un pēkšņi palika slikti. Sāka drausmīgi reibt galva, ar sirdi palika slikti un karstuma viļņi uznāca, pie matu līnijas viss slapjš, baigi sabijos. Par ko tas varētu liecināt, varbūt asins spiediens neriktīgs vai kas? Vienkārši brīvdienas vēl nedēļu nebūs, pie ārsta nevaru tikt, tāpēc varbūt daļēji varat atbildēt? :)

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

janis

+153

 
Man ir bijis ta ka paliek slikti raibs gar acim jo nebiju edis brokastis. Interneta izlasiju par tadu lietu ka hipoglikemija - cukura limenis oragnisma samazinas. Tapec vajag kartigi est ja ko fizisku darot needis tad ta notiek.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

stāvoklī ja neesi, tad lokoties un pārāk atgāžot galvu, vari azspiest uz kakla asinsvadus un galvā nebija pietiekoša asins piegāde

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

brokastis ēdi?

pirms 10 gadiem  

Valiene, pirms 10 gadiem :

Jā, brokastis ēdu katru rītu. Kafiju dzeru daudz, varbūt tas kaut kā ietekmē? Kaut gan šodien izdzēru tikai vienu krūzi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Straujas kustības izdarot,ja ir kādu brīdi tupēts un šiverēts pa apakšējiem plauktiem,tas būtu saistīts ar asinsspiedienu.Varbūt iepriekšējā dienā asinis nodotas,telpā iespējams ir maza skābekļa koncentrācija,smagi strādājot vienmēr vajag pienācīgi veselīgi paēst.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Visdrīzāk tas būs bijis kkas tuvu ģībonim. Kafija tonizē asinsvadus un, ja pierasts to dzert gana daudz, tad tas, ka nebija viss kā ierasts+karsts laiks = asinsvadu tonuss bij par mazu.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dina Bašķe

+1350

 
Par maz info - cik gadu, kāds parasti asinsspiediens? Vai ir kādas veselības problēmas - hroniskas, akūtas? Diēta? Varbūt vienkārši mazulītis pieteicies?

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.