Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1690 skatījumi

Diska trūce

Veselība » Slimības un simptomi

Zinu, ka par šo tēmu ir daudzos forumos aprakstīts, bet tomēr...
Man ir 23 gadi un pēc ārsta apmeklējuma, atklājās, ka man ir diska trūce 8 mm. Tas priekš mana vecuma ir daudz, jo mana mugura "izskatās" kā 45 gadīgam vīrietim. Tas, protams, ir no darba. Bet vairs jau neko neizlabosi. Tagad jau 4 mēnesi esmu uz slimības lapas un esmu daudz ko izmēģinājis, lai tikai nebūtu jātaisa blokādes un nemaz nerunājot par operāciju.
Varbūt kādam, kas arī ir šai lietai izgājis cauri, varētu padalīties ar zāļu lietošanu vai citiem veidiem...Esmu gājis uz ārstniecisko vingrošanu, bet man no tās paliek tikai sliktāk.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Iesaku tev doties uz Rīgas traumatoloģisko klīniku.Mūsdienās veic visādus brīnumus,bet tas protams atkarīgs cik varēsi par to samaksāt.Tur vismaz dakteri izstāstīs par iespējām un variantiem.Un neklausies ko tev tur stāsta ģimenes ārsts,vai kāds vietējais dakterītis,gandrīz visos gadījumos viņi neko nejēdz un būs tikai izmesta nauda un laiks.Sāc ar labāko variantu.Tā konsultācija pie daktera jau nav tāds kosmoss,30-50 eur,jeb galu galā tā ir tava veselība.
Saku no pieredzes.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aizej uz traumatoloģisko slimnīcu, Rīgā tā ir 2.slimnīca un pieraksties poliklīnikā pie ķirurga traumatologa-ortopēda uz konsultāciju, viņš tevi nosūtīs uz RTG un tad izlems, ko darīt. Ja saka, ka jātaisa operācija, tad ej un taisi, jo ar zālēm tikai noņemsi sāpes u.t.t., bet zāles tev disku pa 8mm nepabīdīs. Man paziņa 5-cus gadus mocījās ar muguru, sēdēja uz zālēm un palika tikai sliktāk, līdz neizturēja un piekrita operācijai, jau pēc diviem mēnešiem viņš skraidīja un priecājās par dzīvi. Nesaprotu kāpēc ir jābaidās no operācijas, ja tev kājā iešautu lodi, tad momentāli parakstītu papīru, par operāciju, tad kāpēc negribi operāciju uz cita!
Tev ir 23 gadi, 8mm ir daudz, nākotnē paliks vēl sliktāk, pēc 10 gadiem, ar zālēm, gulēsi uz gultas nekustīgs! Apsveicu, tava māte tev slaucīs dibenu. Tev tāda nākotne patīk?
Ej pie ķirurga uz konsultāciju un klausi viņu uz vārda!

pirms 9 gadiem  

Dmitrijs Gavrilovs - Trubeckois, pirms 9 gadiem :

Otrpus Daugavai, Duntes ielā, atrodas Traumatoloģijas institūts ( http://www.tos.lv/lv/kontakti ), ja ir iespēja, tad ej uz turieni, viņi tādas operācijas veic katru dienu.

Raitis Kuzņecovs, pirms 9 gadiem :

Viss jau ir kārtībā. Es saprotu, ka mana problēma ir nopietna, bet parunājot ar cilvēkiem, kam ir šīs operācijas taisītas, nepalīdz!
Esmu pats no Ventspils un mums jau nav tie ārsti tik daudz kā Rīgā, bet pie visiem, pie kuriem esmu bijis, saka vienu un to pašu, ka 100% operācija var nepalīdzēt.
Parasti operācija palīdzot tikai 85% gadījumā. Tāpēc par to šaubos. Kaut arī apzinos, ka visu mūžu nevaru dzīvot uz zālēm!

Dmitrijs Gavrilovs - Trubeckois, pirms 9 gadiem :

Kad būsi Rīgā, pirms tam pieraksties uz Traumatoloģijas institūtu (tos.lv), rentgenu taisa uz vietas un pēc minūtes viņš jau ir pie ārsta un tad tev profesionāls ķirurgs visu izstāstīs un būs jau skaidrāk.
Nebaidies uzdot viņam visādus jautājumus, pat ja arī tie šķiet stulbi, jo tā ir tava dzīve.
Droši uzdod par procentuālo varbūtību, par viņa pieredzi, par narkozi, prasi visu!

Dmitrijs Gavrilovs - Trubeckois, pirms 9 gadiem :

Galu galā, sūdīgāk nebūs!
Uz galda nepaliksi un ķirurgs ar daudzu gadu pieredzi neuztaisīs sliktāk, varbūt paliks tā pat, bet iespējams, ka būs vismaz nedaudz labāk. To visu viņam izprašņā!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bija problēmas ar kakla skriemeļiem. Palīdzēja, tas ir, samazināja sāpes, kaut kas līdzīgs šim agregātam, tikai bik vecāks. http://diskudakteris.lv/muguras-kakla-dala

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bija problēmas ar kakla skriemeļiem. Palīdzēja, tas ir, samazināja sāpes, kaut kas līdzīgs šim agregātam, tikai bik vecāks. http://diskudakteris.lv/muguras-kakla-dala

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

www.elkunoviz.org/latviski/

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man bija divas operācijas 90 tajos-Stradiņos,ik pēc diviem gadiem,diska trūces+ šķemba spieda uz nervu,atdeva uz kreiso kāju,salīdzinoši nesūdzos,braucu ar traktoru,varu mežā iet un zāģēt,bet protams ar mēru,Dr.Pūķītis abas reizes tasīja,grupa uz mūžu,zāles točna nesaaudzēs 8mm.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

+ vēl nav apdrošināšanas numurs gatavs! :C

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

baigi sūdīgi, nezinu ko lai dara palasiju internetā ka ķipa tā esot disku trūce ja tu vari gulēt staigāt bet nevar pasēdēt un pieliekties sāp muguras lejasdaļā gandrīz pa vidu
Protams es to nevaru zināt jāet pie ārsta bet esmu UK un mašīnā apsēsties nevaru tāda sajūta ka tev kāds mugurkaulu lauž ārā vienkāši smeldzošas asas sāpes muguras lejasdaļā
nezinu pat ko darīt! :C

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.