Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lailaツ Guce

-19

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 856 skatījumi

Ķermeņā matu izkrišana.

Veselība » Slimības un simptomi

Sveiki. Mani jau kādu laiku nomāc kās jautājums. Man ir 14 gadi. Un nesen pamanīju, ka paraujot uzacis, tās mēdz izkrist. Arī mati krīt pastiprināti. Mēdz sāpēt galva. Nezinu vai ir normāli, ja pastiprināti krīt ķermeņa mati.Nav jau tik ļoti traki, bet vienalga krīt. Lūzu atbildiet. !

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Jāpārbauda vairogdziedzera hormoni, aknu un nieru funkcijas un jāizdara galvas ādas matainās daļas analīze Kamēr viss procesā, vari mēģināt sajaukt citrona sulu ar šņabi attiecībās 1:3 un ieziest ādā gan uzacu, gan matu daļā. Tas palīdz un rezultāts ir pamanāms jau pēc 2 nedēļām.

pirms 8 gadiem  

Lailaツ Guce, pirms 8 gadiem :

Bet kāds tam varētu būt iemesls?

Ilze Zundāne, pirms 8 gadiem :

Medicīnā ir diagnoze- allopetia areata, kas gan attiecas uz perēkļveida matu izkrišanu un cēlonis nav zināms. Visdrīzāk organisms ir kāda iemesla dēļ apjucis un sāk izstrādāt antivielas pret sava organisma matu sīpoliņiem, tos atgrūžot kā svešus, bet visu, ko es jau nosaucu, der pārbaudīt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ieteiktu vērsties pie endokrinologa, lai pārbauda vairogdziedzeri, uztaisa asins analizes tsh,t3, t4,ATPO, un usg vairogdziedzerim, kā arī endokrinologs nosūtīs uz citiem izmklējumiem.

pirms 2 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.