Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kristīne

+30

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 796 skatījumi

Veselība

Veselība » Slimības un simptomi

Sveiki. Viss sākās ar oktobra mēnesi, kad ginekologs pasaka, man ir Mioma, uz jautājumu, kas tas ir, atbildēja-vēzis. Man kā ar bomi pa pieri, stresi, nervi čupā un ar to viss nebeidzas. Novembrī sarkans plankums-laima slimība. Izdzēru vienu ab kursu, martā atsāku otru ab kursu. Toties tagad aizejot pie ginekologa atkārtoti, pie cita-Mioma nav ļaundabīgs utt., vismaz te miers. Bet papildus laima slimībai uz pusi izlīdis gudrības zobs, zobārsts iesaka izraut to, jo nav tam vietas, ok, beigšu ab kursu laima slimībai-eju raut zobu. Bet jautājums tāds, vai no zoba varētu būt man pietūcis limfmezgls pakausī un pie plecu zonas, ja tas ir zoba pusē? Brīžiem ir rīšanas problēmas... Tāpat jautājums, no janvāra 8kg kritusies svarā, bet asinsanalīzes ok, arī uz hormoniem un frēces. Tik kortinzols pie 600 gandrīz. No kā varētu būt palielināti limfmezgli un svara zudums?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jānis

+5369

 
Diezvai te būs kāds diezgan kvalificēts lai dotu jums medicīnisko padomu!Labākais uz ko varat cerēt ka kāds ieteiks jums labu ārstu pie kura vērsties jeb klīniku ar labu attieksmi pret pacientiem! Bez analīžēm un kārtīga izmeklējuma jums to pat ārsts nepateiks,viņš var tikai minēt

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.