Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ainārs Noviks

+1053

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2761 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māra Goba

+20

 
Esmu sirds slinmiece jau gadus 10. Iesaku- par sajūtām izstāstīt savam ģimenes ārstam , tas izlems izmeklējumu- veloergometrija, ehokardiogrāfija, holtermonitorings , elektrokardiogramma utt. Jāzin savas holesterīna līmenis, ja tas ir 5- labs, ja augstāks, tad jāskatās pa frakcijām - zema un augsta blīvuma. Labi dakteri ir Stradiņos.Tur visu laiku ārstējos, esmu apmierināta.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ARS,Stradiņi.

pirms 14 gadiem  

veiksme ir mūsu pusē, pirms 14 gadiem :

haa haa, 2 iestades, kuras dara visu to pashu, ko citur tikai par daudz lielaku naudu.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Tas gan taisnība,ka dara vienu un to pašu.Tikai rezultāti ir pavisam citi.Tāda aparatūra kāda ir Arsā,Stradiņos vai kādā citā Rīgas slimnīcā,nav un nebūs nevienā mazākā rajona centra slimnīcā-poliklīnikā.Cilvēks aizbrauc,pārbaudas,un neko īpašu neatrod.Un kad,pārbaudas uz normālas aparatūras dakterim vien atliek pajautāt:"Kur jūs bijāt ātrāk?"

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ārstu grūti ieteikt, atliek meklēt ARS vai kādā citā lielajā klīnikā (Gaiļezers un citas). ir būtiski arī pašam zināt, kādas problēmas ir ar sirdi, vai tas ir minokards, sirds mazspēja, kaut kas ar vārstuļiem un tml. Jebkurā gadījumā, ja kāda vaina ir, zāles nākas dzert vairākus mēnešus, gadus vai pat visu mūžu. Pirmais, ko vajadzētu darīt, apmeklēt ģimenes ārstu, veikt arī sirdsdarbības pārbaudi, varbūt vajadzēs nodot asinis. ne vienmēr kāda problēma ar sirdi norāda uz sirds slimību vai problēmām, ir gana daudz nervu darbības traucējumu, kuri izraisa sirds pārlecienus vai arī citus sirdsdarbības traucējumus. Sevišķi sirdi ietekmē smagas infekcijas slimības, piemēram, plaušu karsonis, angīna, ja tās ir tikušas smagi ielaistas un nav izārstētas.
Strap citu, ja nedzīvo Rīgā, tikai labas atsauksmes varu teikt par Vidzemes slimnīcu un Madonas slimnīcu.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.