Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 4263 skatījumi

Rūgta sajūta mutē

Veselība » Vīrieša veselība

Man ir sekojoša problēma:
6-dien vakarā bija ballīte. Tika gan ieēsts, gan iedzerts pa daudz! Visu svētdienas dienu mutē bija ļoti spēcīgi izteikta rūgta garša mutē. Vakardien rūgtuma sajūta jau bija mazāk, šodien rūgtums arī jūtams, bet minimāli!
Citādi viss kārtibā: nekādu sāpju nav (īpaši ķermeņa labajā pusē), nelabas dūšas arī nav, ar ēšanu arī viss OK!
Vai tur butub steidzigi jāgriežas pie ārsta, vai teiksim var palietot "galstenu" ?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Samocīji aizkuņģi. Varētu būt arī viegla sejas ādas nieze. Pacenties atturēties no treknām un ceptām lietām. Dažas dienas un dzīve atkal būs skaista.

pirms 11 gadiem  

Aigars Ivanovs, pirms 11 gadiem :

Var arī tā gadīties! (paer aizkunģa dziedzeri). Pagaidīšu vēl dienu un tad, ja nepāries, iešu pie dakteriem!
Māri, ko tad iesaki ja neviens ne no kā neatsakās? nevajag jau visus mērīt pēc vienas auklas!
Bez tam, Māri, vai jūs esat ārsts? es jau pakonsultējos ar ārstiem caur telefonu- viņi saka, ka tipiska aknu vaina butu ja butu nelaba dūša, svara zaudēšana, nieze u.t.t.- tad butu tipiska aknu vaina... bet šajā gadijumā ta nav. ieteica, ka nepariet, tad uz analīzēm...

Māris, pirms 11 gadiem :

tev jau Aigar ir iznācis tas ko man pārmet,visus pēc vienas mērauklas,bet šķiet ka tavs dakteris tā tieši ir izdariijis,nieze, svara zudums ,slikta dūša pēc ēšanas ir tipiska aizkuņģa saslimšana,kā jau Ivars šeit min,bet pie aknu kaites svara zudums ir ļoti retos gadiijumos,rūgta garša mutē nav nepievienas citas saslimšanas,kā tikai ja aknas un tam pievienotais žultspūslis ir slimi,redzi,var jau būt ka aknas nav pie vainas bet žults ir iekaisusi ,un kādēļ ,to tikai izmeklējot var uzzināt

Māris, pirms 11 gadiem :

un paskaties vai tev nav kļuvusi dzeltenāka sejas āda,un apskati acu baltumus uzmaniigi un ja redzi ka tie vairs nav balti bet var maniit dzeltenu nokrāsu tad pilniigi droši var apgalvot ka tev ir slimas aknas vai žultspūslis

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Rūgto garšu dod žults atteces traucējumi. Var apēst kādu Mezym forte un to pašu Galstenu, bet līdz ģim. ārstam tomēr labāk aizstaigāt, ja tas vēlreiz atkārtojas. Jāpaskatās, vai žultsakmeņi nav pie vainas.

pirms 11 gadiem  

Aigars Ivanovs, pirms 11 gadiem :

Nē, dzeltens nav nekas! ne, acis, ne seja...
un šodien velreiz pakonsultējos pie ārsta, bet cita (caur telefonu) un tas izskaidroja ka aknām ir raksturiga nelaba dūša, reizem pat sāpot galva, nieze u.t.t. bet aizkunģa dziedzerim- rūgta garša mutē!

Aigars Ivanovs, pirms 11 gadiem :

= man nekā tāda nav! Tikai rūgtums mutē...

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Niks

+120909

 
Var tikai piekrist:
http://www.apollo.lv/zinas/mute-rugta-garsa/347254
Par galstenu jāsaka, ka labāk tomēr ir pierakstīties pie ārsta, nevis iet uz aptieku pēc zālēm. Taču, ja kaut kādu iemeslu dēļ vizīte uz laiku ir jāatliek, galstena, iespējams, mazinās sūdzības. Ja arī simptomi pēc zāļu lietošanas samazinās, ārsta apmeklējumu tomēr nevajadzētu atlikt.

pirms 11 gadiem  

Niks, pirms 11 gadiem :

Tiesa tur tas bija regulāri, tā kā, ja neatkārtojas, ļoti jāsteidzas nav

Māris, pirms 11 gadiem :

tipiska aknu vaina,tam cilvēkam skriešus jādodas pie ārsta,jo visu dienu rūgtums mutē jau ir saliidzināms ar sirds slimnieka vieglu infarktu,bet,nav jau jēga ko ieteikt,jo neviens jau neatsakās no trekniem ceptiem ēdieniem un kur nu vēl no alkohola,rīit simptomi pazudiis un uz ziemassvētkiem atkal ēdiis un dzers...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.