Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anonym

+166

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1608 skatījumi

Sausa āda

Veselība » Vīrieša veselība

Kā lai kopj sausu sejas ādu? Man katru dienu ir ekstremāli sausa āda ,bieži pat nevaru pasmaidīt ,jo viss sāp , ko vajag lietot lai āda paliek normāla?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Elza Naurāte

+104

 
Arī bieža sejas krēmu lietošana izraisa sausu ādu. Vēl var vazelīna saturošas ziedes pasmērēt. Bet vislabāk pie dermataloga.

Ieteiktu šo video https://twitter.com/edam_veseligi/status/301969774840262656 noskatīties visām meitenēm, lai saprastu, ka skaistumkopšanas līdzekļus mūsdienās joprojām vēl neviens īsti nepārbauda un tur var bāzt iekšā visdažādākos krāmus.

Es sāku par to pati interesēties, kad man uzmetās ekzēmas tipa pleķīši pēc krēmu lietošanas, ne uzreiz bet pēc apm 48h.. pat dermatalogs bij pārliecināts, ka atas ir no ēšanas, kaut arī es ēdu veselīgi, variants bij citrusaugi vainīgi.. bet beigās izrādijās vainīgs krēms. Marku nesaukšu bet nebij lētais gals. Sliktākais ar krēmiem ir tas, ka alerģiska iedarbība, sausa āda, ekszēmas, pleķi var parādīties līdz pat 72h laikā.. tas ir krietni ilgi lai saprastu no kā tas ir.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

qqqq

+646

 
Es domaju ka tev jaaiziet pie ārsta, jo viņš tev labāk visu varēs paskaidrot. Un vajag kaut kādu sejas krēmu lietot :)

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris

+9765

 
tev vajag ēst katru dienu vienu šķēli cūkas speķi uz maizes,un protams galvenais jau ir jālieto sejas krēms (nav obligāti jābūt dārgam) nepērc tos balzāmus pēc skūšanās,tie vēl trakāk savilks ādu,nekad tu nedrīksti nomazgāt seju un vienkārši tā atstāt,tiko ir nomazgājis,uzreiz(nedrīkst gaidiit) jālieto krēms,tas pat var būt kāds aizsargkrēms kurš domāts rokām,uzsveru tev vēlvienreiz-nedomā iet un kautko meklēt pie tiem plauktiem kur ir vīriešiem domātie pēcskūšanās balzāmi,kŗēmi. Mājas apstākļos kautko gatavot un lietot,mazefektiivi,lieka laika tērēšana

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tev vajag ēst katru dienu vienu šķēli cūkas speķi uz maizes

pirms 11 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 11 gadiem :

Ādai drīzāk trūkst kolagēna, nevis tauku. Un tad jāēd cūkas galertu, tādu, kur ādas un skrimšļi savārīti, nevis speķi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
A kā būtu aiziet pie normāla dermataloga, nevis kalusīties tautas padomos? Katra cilvēka epidermas tips un specifiskās īpatnības ir ļoti savdabīgas, un tikai normāls speciālists var konstatēt, vai gadījumā (tpu-tpu) nav ielaista kāda nopietna ādas saslimšana vai uzturvielu deficīts.

Nesaprotu, kā cilvēki var tik nolaidīgi izturēties pret savu veselību un labsajūtu...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ļoti sausa āda var nebūt tikai nepareiza uztura un vitamīnu trūkuma rezultāts, bet arī ģenētiska slimība, kad visi vitamīni no organisma izvadās laukā. Ja ar šo problēmu nomokaties jau ilgu laiku, būtu vērts pakonsultēties pie sava ģimenes ārsta. Ēdiet vairāk zivis, iegādājieties kādu multivitamīnu kompleksu, nopērciet mitrinošu sejas un roku krēmu, lietojiet skūšanās putas ar dziļu mitrināšanu, mūsdienās vīriešiem ir ļoti daudz dažādu labu kosmētikas produktu, pievērsiet uzmanību tam, lai viss būtu paredzēts sausai vai ļoti sausai ādai.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
kas Tev ādu savelk? Vai vējš, vai slapjums, vai sausums, vai kādi krēmi, losjoni? Pacenties saprast, bet labāk jau pie daktera.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.