Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Daniela

+578

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 2502 skatījumi

Mākslīgā apaugļošana

Veselība » Sievietes veselība

Padalieties, lūdzu, pieredzē par mākslīgo apaugļošanu. Interesē tieši IVF.Cik ilgi iet tas viss sagatavošanās un apaugļošanas process, iesakiet labākās klīnikas, speciālistu un arī cenas. Jau iepriekš - paldies.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Vai nu prasi labāko, tad neprasi par cenām, ja prasi cenas un procesu, tad dari to māmiņu portālos, nevis idiotiskā jautājumu portālā. Pilnīgi lieki te gaidi kādu sakarīgu un izsmeļošu atbildi.

pirms 14 gadiem  

Daniela, pirms 14 gadiem :

ja jau šeit ir sadaļa sievietes veselība, tad kāpēc gan es nevarētu pajautāt. mani tiešām šī lieta nopietni interesē un ir sāpīga tēma, tāpēc palūgšu bez uzbraucieniem...

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Tas ir smags process izšķirties par šādu soli - tad var arī nedaudz parakāties pa vortāliem, portāliem un vikipēdijām, nevis gaidīt, ka ļaudis, kuri uzdūrušies uz tavu jautājumu būs tieši tie, kuri šim procesam gājuši cauri un vēlēsies publiski izpaust klīnikas un cenas.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Es centos ļoti iecietīgi atbildēt. Te jautājumi parādās ienākšanas secībā, nevis pa nodaļām. Tā ka rīt jau viņu neviens nelasīs. Piektdienas vakaros visi, kuri tikuši pie bērniem dara ko citu, nevis lūr pajautā portālā.

Daniela, pirms 14 gadiem :

esmu jau daudz kur rakājusies un meklējusi, bet varbūt, ka arī šeit uzrodas kāds ar pieredzi. vēlos savākt pēc iespējas vairāk informāciju

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Ja tas ir nopietni - raksti privāti - iedošu adresi, kur varēsi pārrunāt ar sievieti sev interesējošos jautājumus (ja viņa vēlēsies par šiem jautājumiem runāt ar nepazīstamu cilvēku, vēl arī vai es nedabūšu pa purnu, par to, ka esmu viņai licis par to runāt), vai labas ginekoloģes e-pastu vai tel nr. Minēju iemeslus, kapēc cilvēki nerakstīs par intīmiem jautājumiem publiskā telpā.

Daniela, pirms 14 gadiem :

muļķīgs jautājums, bet kā lai uzrakstu privāti?

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

vari rakstīt uz harijs et balticom punkts lv

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.