Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1461 skatījumi

Izvarošana

Veselība » Sievietes veselība

Esmu meitene,kas tikta izvarota. Ir zināms vainīgais,esmu policījā iesniegusi iesniegumu,bet nezinu kas un kā nekādas ziņas neko neviens nesaka, kā zvanu tā atbild:"mēs jums pārzvanīsim" bet cik ilgi ilgst visa šī lietas izskatīšana,ja noziegums tika pastrādat martā,bet tam izdzimtenim sen jau būrī vajadzēja sēdēt ar tetovējumu uz pieres,ka ir fakings kroplis izvarotājs kuram krāns ir jānogriež jāizvar un jādod lai apēd.
Palidziet rasts jautājumu ar cik ilgu laiku man gatavoties? kāds termiņs, jo vēlos sākt jaunu dzīvi bet kamēr tiesa nav bijusi neko nevaru sakt.
un cik maksā tiesā? reāli ko jūs man ieteiktu darit?

Pirms 11 gadiem

Palīdziet ! esmu izmisumā!

karlīna ozoliņa, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tev vajadzīgs atbalsts no tuviniekiem. Kaut vai svešiem, kas zina ko tas nozīmē. Painteresējies http://www.skalbes.lv. Tur zinās, kā tev labāk rīkoties, lai viss nokārtotos cik nu var taisnīgi. Iespējams arī kādu padomu var dot http://www.kc-pasparne.lv.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ugāns

+4325

 
Te jārīkojas ātri,pierādījumu dēļ.Vispār vai varēsi pierādīt ka esi izvarota?Ar vārdiem vien nepietiks.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktors

+1557

 
griezies pie prokurora un tici man , šī lieta tiks izskatīta raitāk, poliči paši tev zvanīs

pirms 11 gadiem  

karlīna ozoliņa, pirms 11 gadiem :

prokurorei ir atvaļinājums un viņam man liek gaidīt.Vispār neko nezinu,paņēmu pat advokātu jo nekādas kustības nenotiek,eju pie psihologiem,uz krīzes centru bet nekādīgi netieku galā.un prokorore vēl atālujas mani notiesāt,teikdama ka pati esmu vainīga un saka ka lieta nemaz līdz tiesai nenonākšot. varbūt man lietu likt citā vietā? citam prokuroram ? vai ko man darīt? tiešām esmu izmisumā vairs nav dzīves, domāju ka policīja ir vieta kur mani sapratīs un atbalstīs bet tieši pretēji. nospļauties

Viktors, pirms 11 gadiem :

ja prokurore ir atvaļinājumā , to 100% kāds aizvieto un tas nav iemesls, tad griezies pie virsprokurora

500

Labākā atbilde
  • -6

    balsis

Cilvēks

+3646

 
Vismaz normāli uzrakstīt varēji. Gan jau, ka pati pālī biji un atdevies.

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Ja tu nesaproti ko tas nozīmē, labāk piever muti!

karlīna ozoliņa, pirms 11 gadiem :

jā biju iedzērusi,bet tas nedod tiesības cilvēkam mani seskuāli izmantot, vai varo pats sevi bāžot kaut zupas karoti sev pakaļa. es neesmu zvērs es esmu cilvēks,kā man iztēloties savu turpmāko dzīvi????
tu laikam domā ka dzi've ir tik rožaina,un ka katrs cilvēks ir vainojams pie visām savām likstām un problēmām,bet tā nav ir pilna pasaule ar šiem slimajiem kropļiem,un es atļaujos tā teikt jo viņa patiesi tādi arī ir! :@

Māris, pirms 11 gadiem :

Cilvēks,es tev pilniibā piekriitu,jo kādēļ gan mani paziņas vai radinekad nav nonākuši tādā situācijā,ja pati pļeguro kopā ar deģenerātiem,tad pati vien vainiiga ka kāds viņu izmantojis

Ināra Laizāne, pirms 11 gadiem :

Māri, vai saproti, ka pēc šādu tekstu izteikšanas problēmas, ar kuru nepazīšanu lielies, ir (agrāk vai vēlāk) garantētas?
Arī truliem mietpilsoņiem neviens negarantē mūža drošību.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.