Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1492 skatījumi

Ka varu palidzet savai mirstosai sievinai saja drumja laika?:(

Veselība » Sievietes veselība

Kruts laundabigs audzejs st1(T1N0M0G2).Stavoklis peckvadrantektomijas kreisa kruti,l/adenektomija kreisa paduse 15.02.2011.g.MTS videne,kaulos,plausas.Specifiska intoxikacija,ir blakus saslimsana-Greivsa slimiba.Difuza toksisks stuma2.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

F e y a . . .

+1393

 
Galvenais esi ar viņu, esi viņai blakus .... Diemžēl citu neko Tu izdarīt nevari :(

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Tas ir mēģinājums ievākt ziedojumus, vai kā? Kaut kā aizdomīgi precīzs diagnozes izklāsts svešiem cilvēkiem tīņu atbilžu forumā...

pirms 10 gadiem  

Ego , pirms 10 gadiem :

Laikam jau nē, bet vieta gan nav īstā.

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Un vēl jāsaka, ka ņemot vērā komplicētās veselības problēmas man tiešām jābrīnās, kā to visu iespējams ielaist tik tālu - vai nu cilvēks gadus trīs ir mocījies un nav apmeklējis diagnostiku, vai kā?

Un es negribu izklausīties rupš vai kā, taču par IDENTISKU gadījumu lasīju 2002. vai 03.gadā Stradiņu klīnikas žurnālā, kad paceintei bija identiskas diagnosticētas kaites + autoimūnā orbitopātija. Sagadīšanās, vai vai kā - jo tāds 'kokteilis' ir tiešām rets.

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Blumfelda kungs - ja neesat pretī, vēlētos pavaicāt jūsu sievas slimokases reģistrācijas numuru vai citu autorizējošo informāciju, kas nav pārāk privāta?..

AINARS BLUMENFELDS, pirms 10 gadiem :

mes kopa 3 gadi,vina jau bija pec vairogdziedzera operacijas.2013 g. aprili vina salima ar plausu karsoni ko nesaklausijagimenes arsts.tas visa sakums.vajadzeja nosutit uz rentgenu nesaklausot troksnus.man ir invalida aplicibas nr ja tas ko lidz 1grupa 1059418

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.