Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Dobroviča

+15270

 
  • 5

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 2018 skatījumi

Smadzeņu traucējums vai kas cits?

Veselība » Garīgā veselība

Sveiki!
Gribēju zināt kā izskaidrot faktoru, kad cilvēks jauc puses. Piemēram es domāju, ka jāiet pa labi, bet pasaku, lai iet pa kreisi. Kad liku CSDD eksāmenu un man instruktors saka brauc pa labi, bet es aizbraucu pa kreisi. Tas ir kāds smadzeņu bojājums vai vienkārši stulbums? Šāda problēma man ir kopš sevi atceros, kā arī zinu vēl vairākus cilvēkus ar šādu pašu vainu.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija, man arī tā pati neraža, tas ir izklaidīgiem cilvēkiem, ātriem, kas vispirms dara un tad domā, iespējams, ka Āris ir arī tāds pats auns kā mēs ar tevi. Šai zodiaka zīmei tas ir raksturīgi:D Es braucu pa ielu, un pazīstamo ieraudzīšu tikai tad, ja tas ir paskrējis gandrīz zem riteņiem.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Starpcitu krieviski runāju perfekti, bet biezi gadās, ka jāsaka -šodien, bet pasaku -vakar un otrādi. Un tas raksturīgs krieviski runājot, tāpat kā Ārim latviski:D Vēlreiz saku, ka cilvēkam ar ātru domāšanu un rīcību domas piecos virzienos skrien pa priekšu, un mute runā vienu, smadzenes domā citu:D

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Laikam trāpīji. Auns esmu. Domāju tiešām ātri, daru n darbus vienlaicīgi, strādāju vairākos projektos utt. Bet latviski puses jaucu, cik sevi atceros :D

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

:D:D:D nu ko es teicu, viena kompānija:D:D:D

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Hei, hei, Āri! Esi sveiks Aunu klubiņā! ;)

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Super :D:D:D

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Es ar jaucu, bet nesatraucos :) Zīmīgi, ka jaucu tikai latviešu valodā. Ja man saka citās, man zināmās valodās, tad nejaucu :)

pirms 13 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Īpaši jau nesatraucos, tikai neērti no citiem cilvēkiem, jo kad lūdzu parādit ceļu, tad jāprasa, lai rāda virzienu ar pirkstu, jo varu aiziet pretējā virzienā. :)
Kad liku CSDD eksāmentu, instruktors sākuma prasa vai ir kādi jautājumi, es viņam tā arī pateicu, ka virzienus, lai rāda ar pirkstiem, jo jaucu puses :D:D tev vajadzēja redzet viņa acis :D:D To skatu nekad neaizmirsīšu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Man ar tapat,man jūk tamdeļ ka agrāk biju kreilis un roka tika nopietni traumeta,bija vajadzība rakstīt un iemācijos ar labo.Kopš tā laika ar jaucu.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Tas ir izklaidīgu un pretēji- pārāk aizņemtu cilvēku sindroms vieni ir noslogojuši paši no nenojaušot savas smadzenes ar visa veida domām kuras ir mazsvarīgas tur klāt otrie ir apzināti noslogoti ar visa veida problēmu risināšanu, esmu tam pats gājis cauri, padzēru vitamīnus kas ir domāti tieši smadzenēm un ik vakaru pie TV graužu ģirbju sēklas kas ir paša ceptas. Pamēģini un redzēsi izmaiņas apmēram pēc pusgada.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

Bļāviens, pusgads jāgaida:pa to laiku tik daudz sū ..būs savārīti:D

Agris Bite, pirms 13 gadiem :

Nu jā it kā daudz un tieši tāpat reaģēju es bet brīnumzāles vēl nev izdomātas kas iedarbotos stundas laikā bet ņemot vērā ka ir jadzīvo tālāk tad man tagad tas liekas kā nebijis laiks jo nu jau ir pagājis apmēram trīs gadi un jūtos labi un to pusgadu tā īsti neatceros.

Ilze Zundāne, pirms 13 gadiem :

Ķirbju sēklas??? Bez tārpu izdzīšanas no smadzenēm :D :D tās vēl ko labu galvai dara? Un kāpēc jācep?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Roziņš

+1850

 
nu braucot ar mašīnu šo problēmu diezgan viegli sev iemaacīt risinat kad dzirdat pa labi iemāciet sevi ka tas nozīmē braukt uz pasažier pusi un kad pa kr uz ceļa pusi un nedomājiet par pusēm kur ir kas.. kr4 jaizdara ta lai kad dzird mašīnā pa labi -> tu komandu saproti kaa brauc tur( pasažiera virziena)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.