Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Homeopātija ir sūds. Acis krīt ciet un uznāk slinkums, bet efekta nekāda. Es kādreiz lietoju paroksetīnu (Rexetin un Arketis). Man izmaiņas vielmaiņā nedraud, jo es tāpat ēdu cik gribu un ko gribu, bet nekad neuzbarojos. Bet vispār, protams, ka tas ir iespējams.

Personīgi man gļuki bija diez gan nepatīkami (it sevišķi pirmajās 2 nedēļās), lai gan es tai periodā lietoju vairākas zāles kopā un es minu, ka tie gļuki bija vairāk no trankvilizatoriem, nevis paroksetīna.

Vienīgais, ar ko varu tevi iepriecināt, ir tas, ka paroksetīns no visām antidepresantu ķīmijām ir visriebīgākā, jo no tās ir visgrūtāk nokāpt. :D

Parunā ar ārstu par bupropionu (Wellbutrin). Tam mazāk blaknes, bet maksā divreiz dārgāk.

pirms 12 gadiem  

product of your mind, pirms 12 gadiem :

Trankvilizatorus man arī izrakstīja, bet ar tiem īpaši neaizraujos. Reāli man pārak bieži sāp galva un sāka parādīties atmiņas traucējumi no ilgstošas depresijas, tas biedē, tāpēc arī ķēros pie zālēm. Ja man paroksetīns nodarīs vairāk slikta nekā laba, metīšu nost.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Tāpat kā visi medikamenti, REXETIN var izraisīt nevēlamas blakusparādības.
Apmeklējiet ārstu, ja terapijas laikā Jums rodas kāda no tālāk uzskaitītajām
blakusparādībām.
http://www.richter.lv/docs/989/Rec_2009/Rexetin%20LI.pdf

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vispār antidepresanti nav labs risinajums, alternatīva nomācošajam iekšejam stāvoklim! :) labāk ir risinat to dabiskakā ceļā, tiešām ar homeopātiju vai sevis līdzsvarošanu, ieksejo sakārtošanu, dziedēšanu! :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nauris Ranga

-20

 
Aizbrauc uz Holandi, palieto dabas dotos antidepresantus.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pilnīgi piekrītu Nikam, tikai ar mazu piebildi: meklē homeopātisko aptieku!

pirms 12 gadiem  

product of your mind, pirms 12 gadiem :

man homeopātija nepalīdz, ir mēģināts. depresija ir pārāk liela un destruktīva, lai būtu spēks pašiedvesmai un ticībai visādām citām metodēm.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Kam tad tev ir ticība, Anna? Zālēm? Zāles jau pašas par sevi neko nedara. To es tev droši varu apgalvot. :D Ja tu tikai rīsi zāles un nestrādāsi ar sevi, tad tu vari visu mūžu viņas rīt un tev nepaliks labāk.

Zāles jau neko neārstē. Tās, tā teikt, «give you breathing space». Jāārstē jau sevi tev pašai. Dari, kā es darīju — maini apstākļus, atkraties no negatīviem cilvēkiem, esi labu draugu kompānijā, paliec par drusku lielāku egoistu uz to brīdi un būs ok.

product of your mind, pirms 12 gadiem :

Taču nē, tā arī nav. Es neticu kaut kādām kaktu metodēm, kaut gan nenoliedzu, ja cilvēks ļoti tic tad ne to vien var sev ieskaidrot un tas arī darbosies. Būtībā man tagad vispār nav nekādu ārpusēju problēmu, bet ir konstanta nomāktība un nekas īsti vairs nesagādā prieku + VD.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.