Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Lailaツ Guce

-19

 
  • 3

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1065 skatījumi

Acs piemiegšana

Veselība » Redze

Sveikii!
Man ir 14 gadi. Un es nekad neesmu varēju piemiegt ar kreiso aci. Ar labo protu. Vai tas vispār ir normāli? Fotogrāfijās arī izskatās, ka labā acs ir lielāka par kreiso. Vai ir kādi vingrinājumi, kā panākt, lai es varētu piemiegt arī ar kreiso aci ? Māsa, kad viņa bija jaunāka arī nevarēja, bet tagad var. Ko man darīt? Un vai tas ir normāli?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis

+5369

 
Daudzi ir kuri neprot piemiegt ne labo,ne kreiso. Tas ir kā ar svilpošana, vieniem sanāk,bet citiem tikai siekalas lido pa gaisu.Ja netaisies savu turmpāko dzīvi sastīt ar acu piemiegšanu tad diez vai kādi vingrinājumi ir vajadzīgi, necepies pādiem niekiem)))

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ārprāc !!
No šādas kaites var nomirt :)

pirms 8 gadiem  

Lailaツ Guce, pirms 8 gadiem :

Es to nedomāju tā. Vienkārši, gribu zināt, vai ir kādi speciāli vingrinājumi, kurus varētu veikt, lai iemācītos, lai varētu piemiegt ar kreiso aci. Neviens tā arī neatbild!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, tas ir normāli. Lielākā daļa cilvēku to nespēj izdarīt, un tas nekādā ziņā neietekmē viņu dzīves kvalitāti. Acs piemiegšana vai uzacs uzraušana un citas darbības ir saistītas ar muskuļu kontroli, kas lielākajai daļai cilvēku ir dabiska reakcija, bet citiem ir nepieciešams treniņš, lai iemācītos to darīt. Lielu lomu spēlē arī personīgie paradumi, piemēram, cilvēks, kas vienmēr ēdiena sakošanai izmanto labo pusi, nevarēs normāli paēst, izmantojot kreiso mutes pusi. Cilvēki, kas parasti guļ uz labā sāna, nevarēs aizmigt un nejutīsies komfortabli, ja tiks nolikti gulēt uz kreisā sāna, utt.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.