Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1332 skatījumi

Veļas mašīnas centrfūga nefunkcionē - kādi varianti?

Māja un dārzs » Tīrīšanas un veļas mazgātava

ARDO AE 833 veļasmašīna vairs nemazgā nevienā režīmā. Veļasmašīnai tika veikts testa režīms, kas norādīja, ka nestrādā centrfūga un starta poga iedegās tikai tad, kad ir fiziski piespiesta. Ūdeni silda. Centrfūgu ar roku pagriezt var, kad veļas mašīna ir izslēgta. Vai ir kādi varianti? Varbūt kaut kas ar elektroniku?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Gudrajām mašīnām ir arī gudras smadzenes.No savas pieredzes iesaku gan Viļņa rekomendāciju,gan iesaku pārliecināties,vai nav kādu iemeslu dēļ kavēta ūdens aizplūde no v/mašīnas (no pers.pieredzes),jo arī tad,kad aizplūdes trubā ir kāds kavēklis,drošības automātika nostrādā. Vēl gadījās,ka no tā ātrumu regulēšanas slēdža bija ''nokratījies'' viens vads---''remonts'' izsauktajam meistaram aizņēma 1,5 sekundes (pieredze laikam par defektiem)-ilgāku laiku aizņēma vāka noņemšana/uzlikšana. Lai veicas !!!

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Vai gružu savācējtrauku iztīrīji?

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja domā, ka ir vērts pašam čakarēties, tad jau sen vajadzēja izjauktu un pārbaudīt vai ar siksnu viss kārtība, vai durvju slēdzis nostrādā, vai nav kaut kas saķēries sūknī utml. :)
Kopumā veļmašīna ir diezgan vienkāršā ierīce, bet ja nomirst vadības bloks, tad var sākt skatīties jaunas virzienā ...

pirms 8 gadiem  

Juris Maksis, pirms 8 gadiem :

Vadības bloks ap 60 euro.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Man pieder veļas mazgātava. Pirmais, ko meistars dara - nomaina oglīti. 3 eiro

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Man bija Ardo,teikšu ka elektronika nebija stiprā puse.Pārdega uz plates viena kapara dzīsla,salodēju un vēl veselu gadu nogāja,bet tālāk jau sākās citi niķi,līdz nopirku citu.Tā kaut kur 3 gadi nogāja intensīvi magājot.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egita Valtere

+10

 
Gultņi veseli?

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Kā jau te iepriekšējie rakstīja, pati mašina nav komplicēta, bet tās vadība uzticēta elektroniskam blokam un ja tas ir bojāts vai saņem kādu informāciju no saviem "padotajiem" devējiem par piem. aizsērējušu filtru šuknim vai pārāk mazu ūdens spiedienu dēļ aizserējuša ūdensfiltra, kas ir iebāzts tur , kur pievienots pie ūdens un ja tam rašotāji ir devuši rīkojumu šādos gadījumos atslēgt sistēmu - tad tas to arī dara :)
Dažādām firmām ir nedaudz atškirīgi risinājumi, bet lietošanas pamācībā parasti ir sadaļa par iespējamiem darbības traucējumiem un norādīts kā rīkoties, lai tos novērstu.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.