Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 2282 skatījumi

Pirtis, krāsnis un skursteņi.

Māja un dārzs » Izdari pats

Gribu savā melnajā pirtī pārmūrēt krāsni. Ir doma kādreiz nākotnē pārbūvēt par balto. Doma tāda ka gribētu lai izskatās kā kamīns un lai kurinot reizē siltu arī ūdens. Esmu redzējis ka smuki izskatās no dolomīta mūrētas sienas un stabi- gan no šķelta, gan ķieģeļos griezta. Gribētu pajautāt pēc padoma kādam zinātājam- vai varu no dolomīta mūrēt krāsni vai lietot tikai apdarē? Mūrēt no termoizturīgiem ķieģeļiem un aplikt ar dolomītu vai tikai varu no dolomīta? Un skurstenis var būt no dolomīta? Zinu ka dolomīts ir porains ar daudziem lielākiem vai mazākiem kanāliem. Varbūt varat iesacīt citu, smukāku un lētāku variantu pirtij. Pagaidām melnā ar cerību uz balto.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Dolomītu vari lietot tikai apdarē. Skursteni vari mūrēt no dolomīta, ja iekšā ir odere no tērauda. Ja pats projektēsi un mūrēsi balstoties uz pajauta.lv iegūtām zināšanām, tad droši vari mūrēt arī no dolomīta, tāpat tā pirts nedarbosies. Ja aicināsi mūrēt kādu kamīnu vai krāšņu meistaru, viņš centīsies izskaidrot darbības principu un apvienos tavas vēlmes ar savām zināšanām, atrodot labāko vidusceļu.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.