Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1783 skatījumi

Vai kāds ir pats saviem spēkiem izgatavojis sniega blietējamo rulli?

Māja un dārzs » Izdari pats

Skatījos internetā sniega blietējamos ruļļus priekš slēpošanas trašu veidošanas slidsolim,izskatās ka gatavoti no parastās liela diametra plastmasas gofrētās ūdens caurtekas,bet kas tiek pildīts iekšpusē nav ne jausmas!?Ja betonu salietu,nezinu vai nebūtu pa smagu,jo ja salietu pilnu,tad svars būtu ne pa jokam!Ūdeni ar diez vai lej,jo aukstumā izmantojot,tas var pārplēst caurteku,kaut vien iekšpusē būs iemontēta metāla caurteka!Vispār cenas ar šaušelīgi lielas,pāri 500 ls.!Doma uz nākošo ziemu uzmeistarot ap 3 m.garu un diametrā ap 60-80 cm.,jo tad attiecīgi jaudīgs velkamais ar būs.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ja uz nākošo gadu, tad saber pa vasaru iekšā smiltis! galos piemetini apaļu bleķi ar iestrādātu gultni centrā... Un skaties lai diametrs rullim nav par mazu, citādi nerullēsies, bet stums sev līdzi sniega vilni.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Man mājās atradās HDPE dubultsienu caurteka,diametrs ap 30 cm.,garums 1.63 m.,domā nerullēsies?Šo es varētu uzmeistarot mazjaudīgākai tehnikai vai priekš pārdošanas.
Vienīgi tām lielāka diametra caurulēm uz āru vērstās ribas ir kā spirāle,pieļauju domu,ka var rullēties pakāpeniski uz vienu pusi!?Mazajai caurtekai gan ir ideāli.

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

ja ribas ir kā spirāle, tad 100% vilks visu laiku uz vienu sānu.
1,63m nebūs par maz priekš slīdsoļa celiņa...? Man kā iesācējam prasītos vismaz 2 metri, bet nu var jau braukt 2 virzienos vi 2 reizes...
30cm diametrā...? Nu nezinu - jāpamēģina! Ja sniegs nav baigi biezs un blietē vairākas reizes, moš pietiek arī ar 30 cm... Rekur piemēram ir trīs reizes resnāks...
http://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/sports/racing-skis/ciohh.html

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Mūsu pusē no vairākām blakus saliktām auto riepām bija uztaisījis.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Arī laba doma,tik tad gan jādodās uz šrotiem!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.