Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1392 skatījumi

Kur atrast šim satvērējkausam rasējumu?

Māja un dārzs » Izdari pats

Lielās,jeb uzpūstās cenas dēļ vēlos pats uzmetināt!Labākajā variantā gribētu tieši tādu kāds ir norādīts.Varbūt kādam ir bijusi darīšana un zin kur atrast rasējumus gan šim,gan citai lauksaimniecības tehnikai?

http://lattrack.lv/node/34

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Es arī par tādu tērauda konstrukciju nemaksātu tādu fantastisku cenu 6Ls/kg.
Iesaku apmeklēt lauksaimniecības tehnikas izstādes un pēc paša uzņemtajām fotogrāfijām un mērījumiem mēģināt to visu paša spēkiem dabūt gatavu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Vispirms neviens tev par brīvu nedos tehnisko info, jo kāds šos rasējumus ir radījis ieliekot savu darbu. Domāju arī tu atradīsi cilvēku, kas pēc fotogrāfijām uztaisīs. Arī tas nebūs pārāk lēti, padomju laiks ar lētu darbaspēku par polšu aizgājis. Parēķini: darbs, materiāli, resursi. Es sameklētu ko līdzīgu no lietotas mežatehnikas vai cita un pielāgotu.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Tur jau tā lieta,ka pats visu bez palīdzības izdarītu.Tapas ir,cilindrs ir,stieņi ir,atliek tik atrast plakandzelzi un augšējo žokli no mežizvedēja vai baļķvedēja satvērējkausa.Un lai tie ārzemnieki iet pupās ar savu ražojumu,reāli skābbsiena žokļi maksā pusi no cenas lētāk un materiāls tur izmantots divtik vairāk.Ja mums Eiropa maksātu tādu platību naudu,tad varētu ne to atļauties,Tāpēc jau brīnamies,kāpēc pārtikai pie mums tāds uzcenojums.

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Drošiem pieder pasaule. Kur problēma? Uztaisīsi. Kad būs gatavs - padalies priekā par paveikto.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.