Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1837 skatījumi

Kur nopirkt ķiveri ar radio austiņām?

Māja un dārzs » Dārzs

Vēlējos nopirkt Husqvarna ķiveri kopā ar radio austiņām ,bet vairs laikam neražojot,jo neatbilstot drošībai.Ir tikai vai nu atsevišķi radio austiņas vai ķivere ar austiņām un bez radio!
Nesen ārzemēs izstādē redzēju,bet viss tur bija 3x dārgāks un nepatika tā sistēma,jo ar tādām metāla stieplēm austiņas,bet labākas ir ar platu plastmasu,kuras ar klikšķi var pieliekt pie auss un nost!Varbūt var nopirkt radio austiņas atsevišķi un ķiveri ar parastajām austiņām un tālāk tik apmainīt vietām,vienīgi nezinu vai stiprinājumi atbilst,varbūt kāds ir tā izdarījis?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ceru ka viņas netaisies izmantot meža darbos? Pats esmu savā mežā strādājis,esmu pieredzējis arī nelaimes,tāpēc zinu ka tur jāievēro piesardzība,un šādas austiņas tikai pavairos iespēju notikt kādai nelaimei.Protams ja esi augstākās klases profesionālis savā jomā,tad savādāk,un arī tad ja esi radis strādāt ar mūziku fonā.

pirms 13 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 13 gadiem :

Nelaimes gadījumi notiek arī bez radio.Es domāju,ka tas ir daudzu mežinieku aizbildinājums!Piemēram,ja esi uzgāzis kādam koku virsū,tad tiek likti aizbildinājumi,ka viņam tur pārāk skaļi gāja radio,es bļavu un viņš nedzirdēja,tā dzīvē gadās ļoti reti,nedzirdēsi arī ja būs bez radio un tev motorzāģis griezīsies pilnos apgriezienos.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.