Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1655 skatījumi

Kādus augus var audzēt samērā ēnainā un trūdvielām nabadzīgā augsnē (gribu nosegt ar būvgružiem un vēl citām drazām sabojātu zemi)

Māja un dārzs » Dārzs

Nopirkām māju, un palīgēkas priekšā (tieši ceļa pusē) ir vieta, kurā tikuši bērti gan būvgruži, gan vēl citādas drazas. Cik varējām, savācām, bet augsne jau ir pamatīgi sabojāta. Gribu kaut kā to visu paslēpt ar augiem, bet nezinu, kādi augi varētu augt tādā vietā, ja vēl ņem vērā, ka vieta ir samērā noēnota.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Akmens dārziem raksturīgie augi būs vislabākie - tie , kuri aug uz priekšu pa zemi, ložņājot un dzenot saknes. Nevienam nosaukumu nezinu, pati nesen ieliku laimiņu, bet man ir vēl tāds ļoti interesants augs, kas aug pat bezmaz uz akmeņiem - zied šobrīd ar rozā ziediņiem. Noklāj visu zemi kā sega un sējas nežēlīgi ātri.

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

vot šitos atceros, tikai arī esmu piemirsis nosaukumu, bezgala jau feini bij

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
tajos būvgružos jau var ierīkot bedres ar kompostu vai virsū uzbērt mēslu čupu... Ir daudz augu, kam labu augsni nevajag, skat - kāpas, dzelzceļa uzbērums, jumti un akmeņi ir noauguši... No daudzgadīgiem augiem - smiltsērkšķis

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Uzber mēslus, un iestādi zemenes.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.