Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2777 skatījumi

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

gints šelders

+8262

 
ja gatavojies taisīt remontu tad nepažēlo naudu un noskrūvē sienas ar reģipsi ta lai šuves pārklājas.tāpat var darīt ar griestiem otraja stāvā.tad arī varēs ko nokrāsot ne tikai tapetes līmēt:)paziņa izšuva visu līvāneni,pa jauko:))))))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingus Meijers

+3544

 
Nedaudz nepilnīgs jautājums. Skaidu plate uz sienas, grīdas? Varbūt plaisā špaktele uz salaiduma vietām.. Ja tā, tad salaiduma vietas jāarmē ar sietu un jāvelk virsū špaktele. Protams visam jābūt tīram un nogruntētam. Ja jāklāj masa biezākā slānī, tad tas jādara pakāpeniski. pretējā gadījumā visa biezā špakteles kārta būs vienās plaisās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vienīgais variants ir likt regipsi bet nepiesaistot to pa perimetru klat pie sienām,jo līvānu māja ļoti staigā,tāpēc regipsi likt labāk 2 kārtās un ar iekaramo konstrukciju. Galvenais labi nospaktelēt, visslabāk šuvēm lietot papiŗa lentu- apsakatiet šeit kā to izdarīt- http://www.varupats.lv/category/kategorijas/b%C5%ABv%C4%93t/sienas/%C5%A1paktel%C4%93%C5%A1ana/pap%C4%ABra-lenta

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Diemžēl praktiski nekas nelīdzēs!''Līvānene'' ; ir taisīta uz koka karkasa,kas mitruma ietekmē staigā.Var mēģināt ar metāla profilu palīdzību likt reģipsi<bet tas samazinās jau tā mazās telpas.Var mēģināt līmēt stiklšķiedras tapetes,kas paredzētas reģipsim!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Plaisā jo nav amorizācijas siets,un mazs kļūdas labojums no iepriekš rakstītā -vispirms uzklāj špakteli un tad iegremdē am sietu,ja sietu pieliek un tad špaktelē mēdz gadīties ka špaktelējums atlec laika gaitā.Protams jābūt labi nogruntētam,arī pēc noslīpēšanas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Stiba

+17

 
Galvanais aizsargaat no mitruma, jo tas reaali vieniigais iemesls kapeec "skaidene" vareetu plaisaat..:)
Veel vajadzeetu nopeetiit vai savaa starpaa vinjas saistiitas, jo koks "staigaa"

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Silikonu šķirbās

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.