Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kārlis

-10

 
  • 8

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 7015 skatījumi

Cik maksā žoga (sētas) uzstādīšana tekošajā metrā?

Māja un dārzs » Remonts

Stabi - ozola, apzāģēti. Žoga materiāls - dēļi. Virziens dēļiem - horizontāls. Žoga augstums no augsnes virsmas - 150 cm.

Pirms 14 gadiem

Labprāt saņemtu atbildi no lietpratējiem, kuriem ir pieredze tieši šajā lauciņā. Interesē orientējošās izmaksas. Jāpiemin, ka laika periods ir 2010. pavasaris. Paldies jau iepriekš. 31.III.2010.

Kārlis, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Zigmārs Dzenis

+5532

 
Tas ir sarežģīts jautājums, jo, nezinot neko vairāk, būtu utopiski mētāties ar cipariem! Piemēram man mājā ir tāda zeme, ka tur visi žogi staigā un stabiem jābūt no dzelzs un savstarpēji savienotiem zem zemes! Es ieteiktu aprunāties klātienē objektā ar vairākiem pieredzējušiem žogu licējiem! Vadīties tikai pēc cenas būtu mazliet pārsteidzīgi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

izsludini savu konkursu/iepirkumu par žoga uzstādīšanu norādot vajadzīgās sētas garumu/augstumu, krāsot/nekrāsot,vārtiņus, ja vajag, materiālus, uzstādīšanas nianses u.c. savas vajadzības sētai, lai tie kas ar to nodarbojas varētu saprast Tavas vēlmes, vari pievienot skici kā vēlies lai deļi tiktu stiprināti http://www.iepirkumi.lv/item_requests/new un uzņēmumi, kas ar to nodarbojas, paši Tevi uzmeklēs un izteiks savu piedāvājumu. Tev atliks izvēlēties sev vispiemērotāko un sirdij tuvāko. Iepirkuma izsludināšana ir bezmaksas!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

www.jumburgs.lv
Gan izgatavos, gan uzstādīs... Pie viņiem profesionāla attieksme un ja īsti nezini, ko gribi, izveidos vizualizācijas un ieteiks labākos risinājumus

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

+100

 

pirms 10 gadiem  

Zigmārs Dzenis, pirms 10 gadiem :

Virspusējs raksts, jo nekas nav minēts par to, kā tieši būtu jāsagatavo viss, lai arī pēc 5-10 vai 30 gadiem viss būtu ok! Reizēm grunts var izmest tādus trikus, ka ātri vien būtu jāmaina viss žogs.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Narvils

0

 
http://www.tvora.lv/

Labākie risinājumi sētu un žogu jautājumos!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
20 ls

pirms 14 gadiem  

Mēs Briežu Jurģis, pirms 14 gadiem :

Kapec ne 20 ls metra, jautaja jau tikai par uzstadishanu, ne metarialiem, es domaju ta varetu but, ja pa dienu uzstada 2 m tad jau laba nauda nopelnita.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Pataujā kaimiņam. Varbūt šamais par lētāku naudu uzstāda. Tur taču ir nepieciešams tos stabua zemē ielikt, droši vien arī impregnēt, skrūves takš tu nedosi?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.