Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Es Un Es

+10

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1561 skatījumi

Izveidot plasmasas detaļu?

Māja un dārzs » Remonts

Sveiki !
Ir noticis tā ka ir saplīsusi plastmasas detaļa un daļa no tās ir pazudusi. Un vai ir iespējams iegādāties tādu produktu, ar kuru palīdzību es varētu izveidot šo iztrūkstošo daļu un pēc tam salīmēt kopā. Respektīvi vai ir tāds produkts ko sajaucot kopā atgādina plastelīnu no kuras izveidoju vēlamo detaļu, kas sacietē un veido manu iztrūkstošo detaļas daļu. Var arī būt šķidrā formā varu atliet to detaļu, nav svarīgi svarīgi vai es varu šādu detaļas daļu izgatavot mājas apstākļos?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aicis

+10511

 
Ja tā nav pārāk smalka tad var mēģināt no epoksīda sveķiem, būs labāks par plastmasu. Bet bija vēl kaut kāda līme kas sacietējot nesaraujas, atceros,ka tai arī bija divi komponenti.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Chuck Norris

+16706

 
plstmasu "iegūt" būs nereāli. ja tu būtu ilustrējis ,kaut nedaudz, kas ir šī noslēpumainā detaļa, varētu piemeklēt aizvietotāju.

pirms 12 gadiem  

Es Un Es, pirms 12 gadiem :

man nav svarīga ķīmiskā formula man ir svarīgi izveidot šo detaļas daļu, galvenai akcents uz izturību ( jāiztur cilvēka radītā slodze) detaļa aptuveni 5 cm gara un 1 cm plata biezums ap 0.5 cm nav domāts kā dekoratīvs elements svarīgi ir praktiskums

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

uz tādu biezumu vienīgi vari šo deta;lu izveidot no metāla, metāls ir diezgan labs plastmasas detaļu aizvietotājs, pats esmu aizvietojis šo to neskaitāmas reizes.

Raimonds Silanžs, pirms 12 gadiem :

Un ne jau visas plastmasas var arī salīmēt. Metāls jau būs tas labākais un izturīgākais.

Māris Rudzītis, pirms 12 gadiem :

ja nav sarežģīta forma, var mēģināt izveidot (~izgrebt) no piemērota plastmasas gabala, koka vai metāla. Ja forma nav vienkārša - silikona, epoksīda sveķu, plastikas u. tml. materiālos to varēs atveidot, bet nebūs izturīga.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Izmantojot 3D printeri var izprinēt jebkuru detaļu vai priekšmetu.

pirms 12 gadiem  

Chuck Norris, pirms 12 gadiem :

tas tu pats raksti , jeb kāds cit muļķojās, kaut kā neiet kopā ar iepriekš tevis rakstīto.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Paldies par komplimentu! Nē, zem mana vārda neslēpjas zinātnieku kolektīvs un, ja kaut kas neiet kopā, kā jūs to rakstāt, tad tas tikai nozīmē to, ka neesat sapratis, ko esmu domājis ar uzrakstīto. Katrai problēmai ir daudz risinājumu, šajā projektā visi piedāvā savu risinājumu, bet jautājuma uzdevējs izvēlas sev piemērotāko vai noraida visus variantus. Lielākā daļa atbilžu nāk no cilvēkiem, kam vienkārši trūkst uzmanības un sabiedrības, kas ir naidīgi noskaņoti un gatavi jebkurai nopietnai ...

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

... atbildei pievienot stulbu komentāru vai visu noliegt, citi vienkārši izkalaidējas, jo nav ko darīt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.