Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1397 skatījumi

Kāpēc manas mājas iedzīvotāji baidās ierīkot dzīvokļos individuālo siltumpatēriņa uzskaiti?

Māja un dārzs » Remonts

Mājā pēc projekta jābūt radiatoriem, kas paredzēti apsildīšanai ar tvaiku-tāda truba ar daudzām lapiņām apkārt. Man visi ir tādi. Pieļauju domu, ka citi bijuši gudrāki un visiem sen jau ir čuguna normālie radiatori. Vai, ielaižot savā miteklī apkures kantora "Līvānu siltums"ļaudis, varam iedzīvoties tiesvedībā? Ir ziņas ka viena dzīvokļa saimnieki, gan citā mājā, jau spiesti vazāties pa tiesām, jo bez kantora ziņas pat serificēts meistars nedrīkstot mainīt radiatorus, kā man rakstiski paskaidroja viņu šefs Priluckis. Un alokatorus es vispār varot aizmirst-nav paredzēts šitāds ekstrēmisms (man ir rakstveidā dotā kantora atbilde). Vai ir kāda izeja no šī murga tā, lai kaza dzīva un vilks stāvoklī???

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
pilnīgs murgs. pati saprati ko uzrakstiji?

ja gribi mainīt radiatorus - saskaņo ar apsaimniekotāju un maini. ziemā gan to nedara.
Alokatoru tu nevari ņemt un pēkšņi uzstādīt tikai savā dzīvoklī un viss. tur vajadzīgs vēl kontroles mehānisms mājas katlumājā, kas attiecīgi noregulē to siltumu Tavam radiatoram. Lai to ierīkotu manuprāt ir jāpārvelk arī caurules. Tā kā lai uzliktu alokatorus vajam rīkot kāpņutelpas (mājas) kopsapulci un ja iedzīvotāji nolemj PAR, tad var rakstīt projektu ES naudai, kas nosedz liekas pusi no izmaksām...

pirms 12 gadiem  

Ilze Zundāne, pirms 12 gadiem :

Paldis i paldis, Priekšniek! Tevis še izklāstīto es sen jau zinu un sen jau karoju ar mājas vecāko, lai tā sasauktu piecstāvenes sapulci. No jūnija sākuma karoju. bet te visi tādi bailīgi. Un murgs esi tu, Priekšniek, bet ne tas, ko es uzrakstīju. Tev māmiņa lasīt tā pašvaki būs varējusi iemācīt, ja lasi visu no beigugala, bet sākumgalu vairs pat neatceries...Ko lai dara-supercietas galvas nav retums mūsu platuma grādos-var sienā naglas dzīt. Pamēģini, dēls! :)

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

Nu bet ko Tu gribēji rakstot to jautājumu? Sākumā stāsti kādi Tev radiatori. tad čīksti ka kaimiņi gudrāki par tevi. tad pēkšņi parādās kautkādi ļaudis no kautkāda "līvānu siltuma" ar kuriem vispār nav saprotams kāda ir saistība... tad kautkādas baumas par citām mājām, tad kautkāds mistisks šefs (tā arī nav skaidrs kam šefs? kaimiņiem? Līvānu siltumam?) Priluckis... tad vēl kautkāda basņa par alokatoru aizmiršanu. Ko tu vispār gribi? Ja Tev ir rakstiska atbilde (kā tu pati apgalvo), tad ko vēl??

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.