Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2158 skatījumi

Avīzes pa virsu vecām tapetēm?

Māja un dārzs » Remonts

Lēnām nāk laiks līmēt jaunas tapetes. Bet sāku domāt un sapratu, ka negribu nākošās garlaicīgās tapetes.

Vai ir prātīgi līmēt avīzes pa virsu esošajām tapetēm? Vai viņas no tā svara ātri vien atlīmēsies un labāk ir vecās tapetes noplēst?

Ja var līmēt pa virsu tapetēm, tad kā to vislabāk darīt? Ar tapešu līmi?

Moška kādam ir kādas interesantākas idejas? :)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nezinu kā tev, bet man uzraksti ātri iesēžas atmiņā un negrib no turienes izvākties. Līdz ar to, ja regulāri redzēsi vienu un to pašu uzrakstu (ja nu vien nelīmēsi digitālās avīzes) vienā vietā, tad piegriezīsies jau pirms pirmajiem tapešu sīkbojājumiem. Bet nu par gaumi nestrīdas. Ir redzēts, ka dārza mājiņā koka grīdu ar avīzēm nolīmē un tad nolako. Katrā ziņā, vecās tapetes gan nost jādabū pirms līmē jaunu apdari. Nekad vecais neturēsies tik labi, lai ar laiku neradītu nesmukumus. Tāpat kā skolas soli bija kādreiz ar biezu krāsu krāsoti reizes piecas, zaudējuši formu un tad kā koka rinķus varēja skaitīt paaudzes, cik sēdējušas pie soliem. Forma zudusi, nesmuki.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Lai nebūtu jānožēlo,ka paslinkoja,iesaku vecās tapetes tomēr noplēst.Ja tās līmētas ar tagadējām tspešu līmēm vai klīsteri ,iesaku pirms plēšanas samitrināt ar švammi un nedaudz pagaidīt ,lai līme uzbriest.Vispirms vajadzētu konstatēt vai nenāk viegli nost arī bez mitrināšanas.
Ja uzlīmētu uz vecajām avīzes ,var gadīties ,ka avīzes žustot un saraujoties atrauj vecās tapetes no sienas.Papīru samitrinot tas diezgan daudz izplešās un žustot saraujās ar apbrīnojamu spēku.
Kad vecās tapetes būs noplēstas ,noteikti vajadzētu sienu nogruntēt,lai līme labāk pieķerās.
Kārtīgi padarītu darbu nekad nenākās nožēlot ;) Veiksmi!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

earth

+1066

 
es vecas tapetes noplesu es tapetes riktigi ar otu saslapinaju ar udeni lai vinas mitras paliek un ar spaktellapstu nemu nost diezgan labi naca nost es tev ieteiktu noplest pavisam tapetes nost neka limet kko pa virsu

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
vecās tapetes nost un pa virsu jaunu fototapeti vai paša drukātu attēlu. Internetā tak ir servisi, kas piedāvā augšuplādēt bildi un izdrukāt to uz veselas čupas A4 vai A3 lapām... :o)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.