Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1468 skatījumi

ka vis labak sajaukt sausos malus ,wai ir ta ka var likt klat fary ko mazag traukus ,lai masa butu ,turigaka un ,lunkana un nedruptu pec

Māja un dārzs » Remonts

welos parmuret krasnij virsu bet ,nesu isti parliecinata apr masas sajauksnau warbut kads zin ka to visu labak izdarit lai masa neskeltos pec paris min kuresanas uz maziem gabalinjiem,???paldies ja bus kadi ieteikumi,:)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Magnum ir taisnība - mālus jājauc 1 : 3 , bet labāk ar granti, kuras graudiņi nepārsniedz 1mm.
Garāku aptrakstu varētu ieskanēt un aizsūtīt uz E-pastu. Man ir grāmata ,kura atzīta par vienu no labākajām saistībā ar ktrāsnīm.Tā saucas "Krāsnis un pareiza kurināšana" .Sastādījis Racionālizācijas institūts; Galvenais redaktors Prof.Dr. ing. A.DEVIGS .Izdota Rīgā 1943.g.

pirms 11 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

failiem.lv/u/nkpifh un citur šī grāmata ir atrodama elektroniski

Egils Dālmanis, pirms 11 gadiem :

Jauki, tad jau aija varēs sameklēt un izlasīt.Kas attiecās uz mālu mīcīšanu un krāsns mūrēšanu, tad Valda T. links ietver šo informāciju gandrīz 1:1 kā manis minētajā grāmatā.Iespējams ,ka tā ir ņemta par pamatu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Nekāds trauku mazgāšanas līdzeklis nav jāliek klāt.Māliem klāt jāliek smiltis,tad neplaisās.Man šķiet ka attiecība vajadzēja 1:3 piem. 1kg māls un 3kg smiltis.Protams arī ūdens jāpielej klāt.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.