Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+20

 
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1023 skatījumi

Kādu šuvotāju labāk izmantot, lai negluda siena ( uz kuras saliktas flīzes ) izskkatītos taisnāka un negludumi tā neizceltos?

Māja un dārzs » Remonts

Kādu šuvotāju labāk izmantot, lai negluda siena ( uz kuras saliktas flīzes ) izskkatītos taisnāka un negludumi tā neizceltos, flīzes ir baltā krāsā un tiek liktas dušas sienai. Veco tipu mājas ir greizas , līdz ar to viss ir nevienāds.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Laikam jau pēc iespēja neuzkrītošu, tuvu baltajam, jo izteikts līniju raksts/ rūtojums / ļaus vēl labāk saskatīt formas šķibumus ,liekumus utt.Ja nebūtu jau uzliktas flīzes, ieteiktu iztaisnot telpu stūrus,ja tas ir iespējams, jo tad škībumi uz sienām tā "nenolasās".
Tā kā esmu interjēra dizainers, bieži sastopos ar šo problēmu un ir situācijas/ it sevišķi mazās telpās /, kad sienu škībumi sasniedz 5 cm un vairāk.Tad vēl ,kā par nelaimi, tur ir kāds radiātors vai trubas, kuru atvienošana vai maiņa "pavelk" aiz sevis neplānotus un par nerealizējamus darbus.Vieglāk noteikti būtu to sienu uztaisīt pa jaunu kā līdzināt veco :)

pirms 10 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

Papildus tam visam vēl jau var paeksperimentēt ar apgaismojumu.Pamēģināt pagaismot to sienu,vai stūrus,un skatīties kā izskatās tā vai citādi.

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

...tikai ne slīdošo gaismu pie sienas ;).Spuldzes ieteiktu izmantot ar pienstiklu un atcerēties , ka "ekonomiskās" spuldzes/ nav runa par LED,Leduro un tamlīdzībām /nav ekonomiskas vietās ,kur gaisma tiek bieži ieslēgta un izslēgta.Ekonomija ir tad ,ja ar tumsu ieslēdz un ar gaismu izslēdz.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

Ja pieminēji Leduro,tās tiešām ir labas,iesaku pamēģināt.Labākas ar to ka viņām gaisma ir daudz mīlīgāka,nav tas bālais tonis.Vienīgi cenu ziņā padārgas,bet toties ar 2 gadu garantiju.
Jāsaka ka visur gadās pa brāķim,viena jau man pēc nepilna mēneša izdega,bet viss OK,veikalā apmainīja.Pirkuma čeks tikai jāsaglabā.

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

Jā netaisa vairs lampiņas ,kuras neizdeg, jo vai tas būtu ienesīgs bizness , ja lampas neizdektu , ziepes nešķistu utt.
Atceros kā brīnumu , kad ,taisot remontu mājā '70tajos gados, izskrūvēju koridorī lampu ,kas tur bija degusi kopš mājas būvēšanas pirms otrā pasaules kara...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Laikam būtu jāsāk ar sienu līdzināšanu nevis šuvju aizdari kas itkā līdzina sienu.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.