Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1115 skatījumi

metāla durvis dzīvoklim

Māja un dārzs » Remonts

kādas metāla durvis ieteiktu, galvenais, kā viņām ar skaņas izolāciju. Vai skaņas izolācija atšķiras lētām DEPO nopērkamām no dārgākām durvīm?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Normālām durvīm vajadzētu būt norādītiem parametriem tai skaitā skaņas izolācijas līmenim. Un kā tev šķiet vai būs starpība 5cm biezām durvīm, ar 0.6mm metālu, kartona pildījumu un vienu blīvgumiju, salīdzinot, piemēram, ar 12cm biezām durvīm divām kārtām 5cm vates vai putu izolācijas, 2.5mm metālu, dubultām blīvgumijām utml. ? :)

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilze Zundāne

+9327

 
Jebkurām durvīm skaņu izolēt palīdzēs pēc iespējas biezāks audums no iekšpuses. To var piestiprināt ar epoksīda tepi vai kā citādi.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja rūp tikai skaņas izolācija,kamdēļ tad vajag metālu.Liec koka durvis ar pakojumu.Būs gan laba skaņas izolācija,gan mājīgākas.

pirms 8 gadiem  

Rolands Krupenko, pirms 7 gadiem :

Pirkt koka durvis ir kā loterija, vai nu staigās ,vai nē.

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 7 gadiem :

Tas jau gan,pie tam koka durvis pirkt veikalā,nu nez...Tās jāpasūta pie galdnieka,kas pieprot savu amatu.Pakotas,siltinātas koka ārdurvis privātmājai,darinātas pie galdnieka turas ka prieks,ne staigā ne vērpjas:)
Bet nu ja nav tuvumā tāds meistars,tad metāls vai plastmasa būs drošāks,tie uz klimatisko apstākļu maiņām nereaģē.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dažādu uzņēmumu vidū, kas piedāvā logu, dzīvokļu un istabas durvju, alumīnija konstrukciju pārdošanu un uzstādīšanu, SIA „Konsol logi“ izceļas ar kvalitatīvu produkciju, draudzīgām cenām un ļoti augstu profesionalitāti. Vai nav patīkami, kad dzīvoklī vai privātmājā visi interjera elementi veido vienotu kompozīciju? Svarīgu lomu šajā ansamblī spēlē arī istabas durvis, kas ne tikai izceļ interjera individualitāti, uzlabo iekštelpu estētisko izskatu, bet arī rada mājīguma sajūtu telpās. Tāpēc pirkt iekšdurvis vajadzētu ar īpašu uzmanību un atbildību, lai tās priecētu acis un neliktu vilties vēl gadiem ilgi. „Konsol Logi” sortimentā ir izturīgas istabas durvis tikai no pārbaudītiem un uzticamiem ražotājiem, kuru produkti ir pierādījuši savu augsto kvalitāti. „Konsol Logi” tirdzniecībā pieejamas iekšdurvis dažādu materiālu, krāsu, dizaina un faktūras izpildījumos, turklāt par draudzīgām cenām, lai katrs varētu atrast meklēto.

http://konsol.lv/lv/starpistabas-durvis

pirms 5 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.