Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Āris

+4765

 
Parasti aizsērē tur kur caurules iet horizontāli.Tās var būt dzelzs vai kaļķakmens nogulsnes.Man tas nozīmē dzelzs nogulsnes kuras izskatās kā sarkani dubļi.Pēc ilgāka laika tie kļūst cietāki un problēma ir klāt.Pats uztaisīju pieskrūvējamu nipeli pa kuru padodu saspiestu gaisu konkrētajā caurulē ar spiedienu.Attiecīgi otrā galā jābūt vaļā caurulei vai krānam.Dažreiz nāk ārā tāda biezputra!!

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Ūdens vai kanalizācijā? Aiz kā pārliecība, ka problēma ir aizsērējums un zem grīdas?
Ja ūdens, tad centralizēta piegāde vai pašam spice/aka/urbums ar sūkni?

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vari mēģināt ieliet "Kurmi", var mēģināt izlietnē iebērt sodu un pēc tam ieliet etiķi un neaiztikt 10-15min,vari mēģināt kādus citus līdzekļus kas ir paredzēti aizserējušām caurulēm. Ja negribi meistaru saukt,tad vari ar kādu stingrāku drāti paņemt un laist viņu trubā un cerēt ka aizsprostojumu izbakstīsi. Vēl ir arī tās kobras vai kā viņas sauc,caurule kuras galā ir kamera ar gaismu,tādā veidā redzēsi vainu.
Neesmu speciālists bet pašam reiz gadījās aizsprosts izlietnē un tad mēģināju ar kurmi,protams nelīzēja (2 pudeles izlēju) un pēc tam mēģināju sodu ar etiķi kas palīdzēja.

pirms 7 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 7 gadiem :

Etiķis ir praktiski vienīgais līdzeklis no parastos veikalos nopērkamajiem,kuru var izmantot.Pie tam lēts.
Un tam Kurmim jau mūsdienās tikai nosaukums ir saglabājies:DD

Āris, pirms 7 gadiem :

Nez vai ņemoties ar kanalizāciju var attīrīt ūdens caurules???

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Cerams Āri ,ka tās ir tikai nogulsnes un tā truba nav sarūsējusi līdz tādai stādijai , ka sienu biezums ir 0 :( Ļoti iespējams ,ka tās tiešām ir nogulsnes un tās mēdz sakrāties ,kā jau minēji, horizontālos posmos vai pirms kādiem sašaurinājumiem.Ziu ,ka sievas onkolis regulāri ir spiests noslēgt ūdeni daudzdzīvokļu mājā ,lai izbakstītu sīs nogulsnes pirms skaitītāja , jo ūdens padeve apsīkst vispār.

Āris, pirms 7 gadiem :

Gribu piebilst var pielietot arī parastu auto pumpi.Tā kā caurule neizplešas tad minūtes laikā var uzpumpēt pamatīgu spiedienu.Arī pats to esmu darījis.Veiksmi!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.