Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 966 skatījumi

PVC logi

Māja un dārzs » Remonts

Kāda atšķirība, ar 2 stikliem un 3 stikliem. Vajadzīga labāka skaņas izolācija. Un ko ieteiktu pret svīšanu, papildus ventilācija?
Un metāla durvis, drošas un ar skaņas izolāciju.
Dzīvoklim " Staļinka", 2-istabu.
Un apmēram cenas.

Pirms 7 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja interesē skaņas izolācija, tad tieši tā jāprasa logu ražotājiem un, lai piedāvājumos norāda skaņas izolācijas līmeni. Salīdzinot "prastu" 2 un 3 stiklu paketi 3 stiklu vajadzētu būt nedaudz klusākai, tomēr pakešu ir daudz, īpaši, ja meklēsi specializētās ar paaugstinātu skaņas izolāciju - kurām ir dažādu biezumu stikli, stikli ar īpašu pārklājumu u.c. brīnumi.
Svīšanai visbiežāk pie vainas ir ventilācijas trūkumus, tomēr iespējami arī citi iemesli, nekvalitatīvi logi vai to montāža, siltā gaisa nepietiekama cirkulācija logu ailēs. Iestrādāt logos vai sienās gaisa pieplūdi, zaudēsi savu skaņas izolāciju, jo tie būs caurumi.
Par durvīm, ja var atļauties kvalitatīvas durvis, tad ne no Depo utml sūdi, bet maksās arī vismaz simtus piecus. Ja vieta ļauj liec divas durvis. Pie kam drošībai vari likt ārējās vienkāršās, iekšējās kārtīgas metāla. Zaglis, apsekojot objektu rēķināsies ar vienkāršām durvīm, bet tās atmūķējot ieraudzīs nākamās daudzkārt drošākas durvis.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dažādu uzņēmumu vidū, kas piedāvā logu, dzīvokļu un istabas durvju, alumīnija konstrukciju pārdošanu un uzstādīšanu, SIA „Konsol logi“ izceļas ar kvalitatīvu produkciju, draudzīgām cenām un ļoti augstu profesionalitāti. Vai nav patīkami, kad dzīvoklī vai privātmājā visi interjera elementi veido vienotu kompozīciju? Svarīgu lomu šajā ansamblī spēlē arī istabas durvis, kas ne tikai izceļ interjera individualitāti, uzlabo iekštelpu estētisko izskatu, bet arī rada mājīguma sajūtu telpās. Tāpēc pirkt iekšdurvis vajadzētu ar īpašu uzmanību un atbildību, lai tās priecētu acis un neliktu vilties vēl gadiem ilgi. „Konsol Logi” sortimentā ir izturīgas istabas durvis tikai no pārbaudītiem un uzticamiem ražotājiem, kuru produkti ir pierādījuši savu augsto kvalitāti. „Konsol Logi” tirdzniecībā pieejamas iekšdurvis dažādu materiālu, krāsu, dizaina un faktūras izpildījumos, turklāt par draudzīgām cenām, lai katrs varētu atrast meklēto.

http://konsol.lv/lv/starpistabas-durvis

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Iesaku uzjautāt šeithttp://lr2.lsm.lv/lv/lr2/raidijumi/no-pamatiem-liidz-jumtam/
Vai arī apskaties,varbūt tur ir līdzīgi jautājumi.

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.