Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Profils ir tikai viena loga sastāvdaļa, nav pat skaidrs kurš tieši 5 vai 6 kameru, vēl furnitūra un svarīgākais pakete, kuras var būt desmitiem veidu.

pirms 7 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Cerams , ka Pēteris neskatās tikai uz cenu :) un pirms logu iegādes papētīs vai pajautās tirgotājiem kas ir kas un kā tā cena veidojas.

Pēteris Obļavons, pirms 7 gadiem :

Sveiki, esmu pašlaik esmu noskatījis 3 logu GEALAN s 8000 profila logus, furnitūra cik sapratu viņiem ir WINKHAUS, firma http://rigaslogi.lv/index.php/lv/, itkā viņi paši taisa, itkā. Nezinu tieši vai tie ir 5 vai 6 kameru, jāpajautā. Par tām cenām jā, protams, pašus lētākos neņemšu, bet gan arī jāņem tādi kas ir man atļautā budžetā, kas arī nav pārāk liels.
Egīl, Rehau logiem kādu sistēmu izvēlējies, cik apmēram tāda izmaksāja, tos arī papētīšu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Pagaidām pieturos pie Rehau logiem un problēmu nav.Tos piedāvā vairāks firmas.Pēdējos man lika Baltijas logi un nedaudz apbēdināja, jo kļudījās ar logu vēršanās virzieniem.Vainu paši novērsa , bet apgriežot rāmjus otrādi nepadomāja ,ka jāpārbauda paketes atbalsta plāksnes un virtnes nosēdās . Zvanīju ,lai nāk regulēt , bet neatbrauca :( Noregulējām paši .

pirms 7 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.