Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1308 skatījumi

elektrības skaitītājs

Māja un dārzs » Remonts

Interesē privātmājā pārvietot skaitītāju... Mans skaitītājs atrodas kaimiņu mājas pusē.. gribu to no pirmā stāva pārvietot uz pagrabstāvu metri 4 zemāk... Ar ko jasaskaras šajā situācijā? Izmaksas?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kreicis

+1108

 
Piezvani Sadales tīkliem. Maksās daudz vairāk nekā vari ietomāties, jo viņi grib nokāst naudu pēc pilnas programmas.

pirms 6 gadiem  

JanKa, pirms 6 gadiem :

Sadales tīkli iedod tehniskos noteikumus un projektēšanas uzdevumu, ja vari atrast projektētāju un būvnieku, kas dara savu darbu par velti, tad izmaksas būs minimālas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Pārvelc vadu no skaitītāja līdz savai teritorijai, amputējot visu. Skaitātājs paliek ir noblombēts un drošinātājus, ieskaitot visu pārējo, vari pārcelt pie sevis. To var darīt sarunāts speciālists. Atliks tikai izsaukt Sadales tīkla speciālistu vada pārslēgšanai.

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Elektrības līnija līdz skaitītājam ieskaitot skaitītāju ir "elektrum" pārziņā. Drīzāk viņi izcels ārpus mājas un vadu pie sevis vari vilkt kā vien gribi. Ja būsi pasūtītājs , sanāks dārgi. Pašam pārcelt skaitītāju viņi neļaus. Otrs variants, lai uzliek viedo skaitītāju, tad nekur nebūs jāiet, dati nosūtīsies paši, saņemsi tikai rēķinu.

pirms 6 gadiem  

Gatis Reiznieks, pirms 6 gadiem :

Sliktākais kāpēc vajag pārvilkt ir tāpēc ka tur ir arī visi drošinātāji mani un kontaktligzda, kuriem es netieku klat.. un tad nu vini var izmantot manu elektribu ka veelas... jo teiksim tā ka elektriba svarstaas dziezgan, jo ir tikai viens cilveks kas izmanto un dara to taupiigi..

JanKa, pirms 6 gadiem :

Elektrum ir Latvenergo izdomāta preču zīme, kurai ar elektrības vadiem nav nekāda daļa. Jāgriežas pie Latvenergo meitas uzņēmuma "Sadales tīkliem".

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.