Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Toms

+5644

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1667 skatījumi

Kā izvilkt elektrības vadus aiz jau gatavas reģipša sienas?

Māja un dārzs » Remonts

Ir jau gatava reģipša siena, ir kādi varianti aizvilkt elektrības vadus neņemot nost reģipsi?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Varianti ir un tas tiek arī diezgan regulāri darīts, bet katra situācija ir individuāla un viss atkarīgs kādā virzienā iet konstrukcījas un no kurienes uz kurieni jāvelk. Ir pat speciāli vadu izvelkamie, kurus dažādā kvalitātē un cenā var nopirkt DEPO. Gadījumos ,kad vadi jāievelk paralēli esošajiem, izmanto tos , ja tiek tiem kādā rozetē vai slēdzī klāt. Ievelk ar reizi gan papildus vadu , gan jaunu tā vietā aiz kura velk. Reizēm nākas pielietot dažādus asprātīgus gājienus vai vilkt pa posmiem. Sliktāk ,ja jātiek cauri rigipsa profilam. Tam gan ir vietām tādi caurumi, bet tos iepriekš jāatloka vaļā. Tiek bāzti pa caurumiem telefoni un bildētas sirtuācijas. Man ir arī tāds stroboskops , ko var pielikt pie telefona ar videokameru un LED lampiņām galā.

pirms 6 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Pārrakstījos :D Endoskops , ne sroboskops :D

Ilze Zundāne, pirms 6 gadiem :

Par to endoskopu, tas ir labais. :D

Egils Dālmanis, pirms 6 gadiem :

Visai noderīga lieta :) Tam galā var pielikt magnētu vai āķiti un dabūt ārā no nepiekļūstamas vietas iekritušu lietu vai arī apskatīt , kā izskatās piem. mašinai aiz apšuvuma to nenoņemot. Man lieliski noderēja ,kad vēlējos busā ielikt monitoru apakaļsakata kamerai.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Es izmantoju vadu silīšu plakano plastmasas vāku-strēmeli. Ļoti labi stumjas aiz riģipša. Neapejamu šķēršļu vietā nākas iznākt virspusē, kur izgriež caurumu atbilstoši uzliekamā vāciņa izmēram. Parasti pie elektroprecēm ir divu izmēru.

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.