Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andrejs

+413

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 991 skatījumi

Labdien, RNP un PS SSR

Māja un dārzs » Remonts

Labdien, problēma ar apkuri, RNP izslūdinātajā konkursā uzvarēja PS Siltumserviss Rīga, kuram jānodrošina serviss un apkure RNP namos, bet situācija ir tāda, ka apkures nav, ārā auksti, dzīvoklī arī vēsi, sliktākais, ka siena sāka kondensēt, tapetes krīt nost, Ps SSR tik sola ka tulīt pieslēgs, jāatgaiso un t.t., bet kā klients, kas maksā naudu, mani tas neuztrauc, iepriekšējos gados viss bija labi, apkure laikā, nekādu problēmu, tagad man jāslēdz elektriskie sildītāji, caurām dienām turēt tos ieslēgtus es arī nevaru. Guļamistabā bija vēl ciešams remonts, bet tagad siena mitra, tapetes krīt nost, jātaisa remonts, bet vai ir iespēja piedzīt kompensāciju no apsaimniekotājiem? Neiet runa par grandiozām summām, nošpaktelēt un uzlīmēt tapetes varu pats, es negribu maksāt naudu par to, ka kāds slikti dara savu darbu. Uzvarēt konkursā ir viens, bet tagad skaidrs, ka firma sastapās ar problēmām, niansēm, kuras nezināja, gan jau arī cilvēku trūkums. Kopumā nepatīkama situācija.

Pirms 5 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Runa neiet , runa ir: A par apkuri runājot - man viņi kurinā ka logs jātur vaļā, - labprāt samazinātu rēķinu. Sūdzības un citas kļauzas nelīdzēs, kamēr kādai amatpersonai reāli tieši neiešausi bietē, tā kārtīgi.

pirms 5 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.