Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown (Google)

+1215

 
  • 9

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2963 skatījumi

Vai ar kaķi nekas nenotiks, ja atstāšu viņu vienu mājās uz 1,5 diennakti?

Dzīvnieki » Kaķi

Svaigs ūdens, svaigas smiltis kastītē un barība ir nodrošināti. Cik ilgs vispār ir laiks, uz kuru esiet atstājuši savu mīluli?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Es paretam mēdzu atstāt uz 2 dienām. Viņš gan ir stresā,bet tas pāriet pēc saimnieka atgriešanās.Un māju demolē un sagāž šo to,bet manējais reizumis to dara arī pa dienu kamēr visi darbā.
Esmu kaķi atstājusi arī uz nedēļu,kad kaimiņiene nāca ik pa 1-2 dienām pabarot un sakopt.Nekas, nodzīvoja bez lielām sekām. Saka,ka kaķim labāk tomēr esot vienam ierastā vidē nekā pārvietot viņu uz svešu vietu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Kaķim būs stress. Būs sapūties, kad atgriezīsies ar svešām smakām. Par atriebību sačurās drēbes, ja vien jums nav normālas attiecības. Dzīvs un paēdis būs, ja tu par to.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elīna Zeibote

+4507

 
Es arii piekriitu, ka nekas nenotiks. Galvenais atstaaj eedienu un dzeerienu pietiekosi + visu pliistoso utt. novaac no kakja aciim, jo dusmaas var saakt gaazt rinkjii maaju.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Ja jau mans kaķis pat ārpus mājas tas var iztikt 4 diennaktis, tad jau tavējais 1,5 diennaktis mājās varēs izturēt mierīgi, ja jau viņam viss ir nodrošināts. Ko tad vairāk vajag gulēt un ēst.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es kaki esmu atstajis un kadam 4 diennaktim un nekas nenotika jabut tikai jau minetajam lietam. Kad parodas majas kakis ir loti priecigs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ieva Nartiša

+150

 
Savu runci atstāju mājās vienu līdz trim naktīm, pēc tam kastīte paliek nesvaiga un kaķis arī nogarlaikojies :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Krista Junkere

+274

 
Noteikti nekas nenotiks. Tas nav suns. Kaķis vispār mīl ik pa laikam palikt viens. Mums ilgākais ir bijušas 3.5 diennaktis - nekas nebija. Kaķene īstenībā pat izskatījās neapmierināta, ka esam atpakaļ. Galvenais, lai ir ūdens (ieliec sudraba monētu vai gredzenu, lai paliek svaigs - savādāk var nedzert) un ēdiens. Un pirmo reizi dzirdu, ka kaut ko sačurās - lai gan laikam atkarīgs no kaķa.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Samsons

+1050

 
mans paziņa netīšām atstāja kaķi uz 2 nedēļām bez ūdens un bez ēdiena. Kaķis bija dzīvs, skaļi kliedza. Viņš bija apēdis visus istabaugus, to bija daudz :)

pirms 14 gadiem  

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

Tas nu gan ir briesmīgi,kaķītis varēja arī neizdzīvot.

Raimonds Samsons, pirms 14 gadiem :

Tas tiešām nebija speciāli.Tas bija vēl PSRS laikā un piezvanīt cilvēks nevarēja, Viņu aizveda no darba uz Gruziju

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anda Mei

+3606

 
pat sesku, kas ir daudz ziņkārīgāks un līdz ar to savai dzīvībai daudz bīstamāks dzīvnieks, drīkst atstāt vienatnē trīs dienas! es gan nesaku, ka tas ir ļoti vēlami un tā.. bet to var darīt, ja vien dzīvnieks tiek nodrošināts ar pietiekamu daudzumu dzeramā ūdens. pati gan vēl neesmu ielaidusies uz tik ilgiem laikiem = labāk aizsūtu māti pakontrolēt situāciju kas un kā, jo vnk neomulīgi! bet es domāju, ka kaķim patiesi tas par ļaunu nenāks, ja 1,5 diennakti atstāsi vienu!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.