Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valdis P.

+2589

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1631 skatījumi

Kaķa higiēna

Dzīvnieki » Kaķi

Pēdējā laikā mana 2 gadīga Siāmas kaķe bieži kasa 'aiz auss'. Parazītu nav, varbūt tas nozīmē, ka austiņas jātīra? Jāgriežas pie vetārsta, vai procedūra ir veicama mājas apstākļos?
Jūsu pieredze, padomi?

Pirms 14 gadiem

Jāpiebilst, ka dzīvnieciņš dzīvo lauku viensētā un bieži vien ieskrien mājās izmircis, slapju kažoku, prasa klēpi, glāstus un sausu dvieli;)

Valdis P., pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ing@ K. .

+55

 
Es savam tīrīju mājas. Pirms tam Zooveikalā nopirku speciālu šķidrumu, ko iepilina austiņās, ats tās izbužina, lai šķidrums iziet tālāk un ar parastiem vates kociņiem tīrīju. Kaķiem ncitādāka auss uzbūve kā cilvēkiem, tāpēc iespējamība savainot ir minimāla. protams, ne jau visi kaķi šai procedūrai ļaujas. ā, un var jau būt tās ir vienkārši blusas. Tam jau citi līdzekļi:))

pirms 14 gadiem  

Valdis P., pirms 14 gadiem :

Jautāju jau tāpēc, ka zvēriņš necieš ne acu galā vetārsta kabinetu, vēl papildus jāspricē zāles lai nomierinātos. Reizēm pārnāk mājās tādā skatā kā no dīķa būtu izvilkta, varbūt tiešām vēl dumja- lec pakaļ vardēm un iekrīt dīķī:( Varbūt, ja ausīs ticis mitrums, tāpēc tāda uzvedība. Blusas tās nav, kasa tikai vienu ausi. Paldies

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

gv9000

+3906

 
Ausis kasās arī tad, ja ir alerģija. Padomā, ar ko baro tādas šķirnes kaķi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nu jagriez (ja ir velme griest tad tikai pie vetarta, un visticamak ka ausi varet kkas but tape vislabak ari butu aizvest pie daktera

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.