Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Valdis P.

+2589

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1977 skatījumi

Kaķa agresija. Kas notiek ar dzīvnieku?

Dzīvnieki » Kaķi

Siāmas kaķenīte, mīļš radījums- tikko uzbruka sievai, saplēsa kājas līdz asinīm(jau 3-šo reizi). Saimniece žēlo kaķīti nenormāli, esmu sitis pāris reizes par 'neatļautām lietām', bet mani neaiztiek. Kas izraisa dzīvniekā agresiju? Taču lutināts nejēgā.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Melnā diena kaķim.

Manam kaķim, parastam runcim ar gadās melnās dienās, kad labāk pie viņa nelīst. Šodien sabraukuši ciemiņi un mazi bērni, kaķim pie vienas vietas, ka viņu visi moka :D

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
mani kaķi, kuru vecmāmiņa siāmiete, joprojām agresīvi un impulsīvi.
Man reiz mācīja, ka kaķis labi saprotot, ja viņam iekož vai uzšņāc.

pirms 13 gadiem  

Valdis P., pirms 13 gadiem :

Pāris reižu, kad kaķis saspēlējies man klēpī- aizmirstās kas ir kas, esmu iekodis;))bet iedarbīgākais ierocis uz kaķa psihi ir izdvest skaļu: ššš. Tad viņš pēkšņi saprot, ka nav tomēr pasaules naba šinī mājā.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Man arī ir siāmas kaķis un šie kaķi ir diezgan gudri , kā arī viegli palaižas - viņi redz, ko tu atļauj, ko it kā neatļauj ( bet ko var darīt) un ko neatļauj , jāsoda kaķi ir pašam saimniekam (kuru viņš uzskata par saimnieku ) , jo tādus no malas viņš nerespektes , savai kaķenei par tādiem izgājieniem ar esmu devusi pa "nagiem" , lai ari viņai tās darbibas asociejas ar nepatikamam izjutam, un t a mazpamaz mes iznidejam niķi skrapet kost rapties pa kajam augšup, tagad tik tā spelejoties it ka zobiņus palaiž, bet nu vairs ne līdz asinīm

pirms 13 gadiem  

Valdis P., pirms 13 gadiem :

Pareizi. Manējā arī 3 mēn. vecumā, sagaidot mani mājās, no priekiem skrēja man pa bikšu staru pie manis augšā, bet smiekli nenāca, kad pusaudžu minka pie kg tā priecājās...situ, līdz saprata. Bet vēlmi būt augšā tiem nevar 'izsist'-dzīvot krāsnaugšā, uz skapja utt. Dzirdēts viedoklis, ka laukos siāmietim labāk nepirkt blusu kaklasiksnu, jo dzirdēti šausmustāsti, ka lieliskie augstkāpēji pakaroties koku zaros.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Siāmas kaķi reti ,kurš nav agresīvs no dabas. Man radinieki nedrīkstēja kaķim pagriezt muguru, jo tad ar nagiem vienmēr ieķērās mugurā. Kaķi paliek mierīgāki ja viņus sterilizē.

pirms 13 gadiem  

Valdis P., pirms 13 gadiem :

Iespējams, ka kaķim tik tiešām nav garastāvokļa, vai 'uzsūc' no cilvēka noskaņojuma. Varbūt, pietrūkst nepieciešamās mīlestības. Daļa cilvēku uztur kaķīti, lai ķertu peles vai pelnītu, sugu pavairojot... sunīti, nevis pieņem kā mīļu draugu, bet tur īsā ķēdē, lai rej un atbiedē visus...mēs paši esam reizēm slimi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Lutināti kaķi parasti arī ir viscimperlīgākie, jo pieraduši dabūt visu, ko grib. Kolīdz kādam cilvēkam kaķis vai suns (jebkurš cits dzīvnieks) uzmetas par "saimnieku", tā ir cauri. Dzīvnieks jūt, kam var kāpt uz galvas un kurš ir jārespektē. Visvairāk jau uz galvas dzīvnieks kāpj sievietēm.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Divas nedēļas pie manis un jebkurš grūti audzināms suns vai kaķis būs izmācīts par kārtīgu dzīvnieku.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.