Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1681 skatījumi

Vai dzīvokļa kaķim labāk palikt mājās bez saimnieka vai labāk ņemt viņu līdzi ar visiem pārdzīvojumiem uz vasarnīcu?

Dzīvnieki » Kaķi

Manam kaķim ir 8 gadi un kad viņam nākas pamest mājas viņš ir nereālā šokā par notiekošos un viņam prasa vairākas dienas atgūties un pielāgoties apstākļiem. Viņš pamatā dzīvo iekšā dzīvoklī un ārā ir bijis tikai vienu laika posmu, mēnesi vai divus dabūjis padzīvot vasarnīcā. Tagad man ir plāns biežāk braukt ārā no Rīgas un tapēc nezinu vai mēģināt kaķi pieradināt lai dodas pasaulē ar mani vai arī atstāt lai sutina viens dzīvoklī. Viņš vienmēr ir atzinis mani par saimnieku un pārējie viņam ir diezgan vienaldzīgi, nezinu ko lai dara. Jo būtu kas pabaro un pieskata kaķi, bet vai labāk man viņu ņemt līdzi pastaigāties pie dabas. Jo viņš bieži vaid un ņaud kad atrodas dzīvoklī.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ņem tik uz vasarnīcu. Bet sākumā lai aprod ar slēgtām telpām, vēlams kādai tumšai pagultei būt, kur viņš justos visdrošāk. Vēlāk, kad laidīsi ārā, sākumā kopā ar tevi, klusākā diennakts laikā. Iespēju iebēgt jau zināmajās telpās jāatstāj. Pēc kāda laika jau bez tevis un durvīm vaļā varēsi laist ārā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ivarsi

+11583

 
Manējā kaķene necieš tieši braukšanas procesu.
Uz vietas pierod samērā ātri: savējie vien apkārt ;)
Es par to, lai ņemtu līdzi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Annija Anete

-8

 
Atšķirībā uz cik ilgu laiku prauc uz vasarnīcu

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Droši vien katram kaķim daba vairāk vai mazāk atšķiras, bet es gan savējo ņēmu līdzi vasarās uz laukiem. Atstāt var uz dažām dienām, bet uz ilgāku laiku es ņemtu līdzi. Mans kaķītis ļoti pieķērās cilvēkiem un mēs viņam bijām svarīgāki par vietu. Man šķiet,ka pilsētas dzīvokļa kaķi ir tiešām ļoti tuvi ar cilvēkiem, ne mazāk par suņiem, tikai kaķītim šī pieķeršanās izpaužas atturīgākā un inteliģentākā formā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Skodsksmsmsn

-30

 
Labaak lai paliek maajaas,jo diezvai kakjis varees pie taa visa pierast.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Kaķis pierod pie mājas, suns pie saimnieka. Ja kaķis ir pieradināts ceļot līdz, problēmām nevajadzētu būt. Savulaik ir lasīts par kaķu atgriešanās ceļojumu mājās no lieliem attālumiem. Ja pazudīs vasarnīcā, neapraudi, gaidi mājās.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.