Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67090 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1610 skatījumi

par suni...

Dzīvnieki » Suņi

ir tāda lieta kad izeju ar suni arā, atlaižu no siksnas, bieži gadās, kad vins aizkrien pie kadiem cilvekiem, piem, ja ierauga kadu citu suni, vai mazu bernu skraidam, un tad vairs nav iespējams vinu pie siksnas dabūt >_< . arī, kad vinu no siksnas atlaižu vins vnk skraida apkārt, ne, atsaucas uz vārdu, ne uz ko ..

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Var taču nelaist no siksnas, ja viņš tā izdarās!

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Tā jau neiemācīs. Bet pareizi ir, pilsētā nevar laist vaļā. Lai vai cik mācīts.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Var, bet pirms tam jāiziet dresūra laukumā. Un jābūt pilnīgai abpusējai uzticībai. Bet atlaist duriku bez uzpurņa ir pilnīgi bezatbildīgi.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Un jāskolo, kamēr vēl kucēns.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Disciplīnu jāmāca. Pirmkārt, lai zin, kad tu saki nedrīkst, ko tas nozīmē un kādas sekas būs. Konsekventi, nedrīkst tagad mācīšu, tagad, lai jau skrien. Labs audzināšanas paņēmiens ir pie siksnas, lai turās pareizā pusē, attālumā, kā neklausa, tā ar nelielu ūdens strūklu no pudeles purnu aplaistīt.

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Vai arī ar strāvu sist no distances pults. Bet tas ir brīdī, kad māca, nevis kad pārmāca. Ne par velti saka - suns spalvu met, bet tikumu ne.

Anda Mei, pirms 14 gadiem :

Uldi, izskatās, ka Tu jēdz par suņiem, tāpēc uzjautāšu tomēr: kāpēc ir tā, ka drauga suns, kad iet divatā ar drauga māsu (īsto saimnieci), perfekti uzvedas, bet, kad ejam barā, izdarās dumi - ne viņš pēkšņi jēdz pareizās puses, vēl uz mašīnu mēģināja braucošu virsū lekt! bet, kamēr šie divatā, - viss perfekti! -?

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Viņš zin, ka barā ir cilvēks, kas neprasa disciplīnu un ir augstākas hierarhijas, nekā tas, kas prasa. Citiem vārdiem, viņam ir stipra aizmugure.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mika

+913

 
Manējais dažreiz vai gandrīz vienmēr:), kad tiek brīvībā dara tāpat(laikam no sajūsmas, ka var darīt un skriet kur grib:D). Tāpēc vairs no siksnas vaļā īpaši nelaižu. Ar gardumiem var dabūt mājās. Tā kā jātur kabatā desa:)) vai kas cits garšīgs:))

pirms 14 gadiem  

Mika, pirms 14 gadiem :

Un te arī domāju, ka nospēlē ko suņa raksturs- citi jau no dabas ir mierīgāki un paklausīgāki, bet citi...kad tik kur aizskriet.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.