Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1604 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Āmerikas Ībejā ir suņu disciplinēšanas ultraskaņas aparāti. Sākot ar kaut kādiem diviem latiem. Pats gan paņēmu tādu labāku pa divdesmit latiem - ne tikai disciplinēšanai, bet atbaidīšanai svešiem, agresīviem suņiem Dazer 2 saucas. Tiešām labs. Lielais vairums agresīvu suņu kāpjas atpakaļ, kad no pāris metriem ieslēdz. Riet turpina tikai retais. Cits pat momentā apguļas un kājas gaisā.

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

www.ebay.com jāieraksta sērčā dog deterrent, tā ja.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viņam kāds ir nodarijis pāri. tev ir jāiegūst viņa uzsticība, viņš baidās ka cilvēks pienākot pa tuvu nodarīs pāri, tā ir tikai dzivnieka pašaizsardzība, izrādot agresiju viņš jūtas aizsargāts. ticiet vai ne bet sarunāšanas ar viņu varētu būt labs sākums. pierādi ka nedarīsi viņam pāri. un cienāt viņu ar visādiem našķiem.

pirms 14 gadiem  

Skaidrīte Jēkabsone, pirms 14 gadiem :

Ja tā jau man viņš ir liels draugs ēdam no viena šķīvja un karotes ari gultā guļ blakus tikko paņemu rokā kādas tabletes vai indi blusām tā draudzība beidzas.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Tik vien tās bēdas :D Sunim nepatīk zāles, būs vien jācīnās ar šo agresiju. pamēģiniet manai jūrascūkai zāles mutē dabūt - jāpriecājas, ka vispār ar pirkstiem palicis esi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

neizmācīsi, takši vispār ir baigie kvankši un viena daļa agresīvi

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.