Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inese Dišmane

+137

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1838 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Ja jau standarta taksis, tad tas nozīmē, ka viņam ir gan četras kājas, gan galva un aste. Viss savās vietās, tad kāpēc lai viņš nevarētu kāpt pa trepēm uz ceturto stāvu. Trakāk būtu ja sunītis būtu nestandarta, piem, ar trim kājām, tad būtu tā pagrūtāk.
Atvaino par ironiju, bet tavs jautājums vienkārši gāž no krēsla nost.
Takši ir medību suņi un ir domāti, lai līstu pa alām, bristu pa mežu u.t.t, tātad pārvarētu grūtības. Un 4 stāvs jau nu nav nekas pārcilvēcisks.

pirms 13 gadiem  

Inese Dišmane, pirms 13 gadiem :

Tik tiešām - jautājumu izdevās uzdot ar komisku pieskaņu . . .

Inese Dišmane, pirms 7 gadiem :

Laba atbilde - tādu kādu biju gaidījusi gaidīju - ir Ārim Seisumam - paldies . . .

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Standarta taksis vismaz mani pieved tikai līdz mājas durvīm. Augšā jākāpj pašam. :oDDD

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Neko priecīgs viņš nebūs skriet uz leju. Tas viņam sagādā nelielas sāpītes. Visa viņa masa ir balstīta uz priekškājām, kurām ir nepareiza kaulu forma. Sūnīts izveidots dzīvnieku dzīšanai no alām ar spēcīgām, raktspējīgām priekšķepām. Bet lekt uz leju pa trepēm, tam nav diezko viegli. Augšā, savukārt, nekādām problēmām nevajadzētu būt. Un, kamēr jauns, arī uz leju cilpos ka prieks.

pirms 13 gadiem  

Inese Dišmane, pirms 13 gadiem :

Paldies par atbildi - tādu biju gaidījusi . . .

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Lai arī takšiem ir smieklīgi līkas kājas, bet tas nenozīmē, ka viņiem ir nepareiza kaulu forma, Kājas ir līkas tāpēc, lai vieglāk būtu ielīst šaurās alās. Man pašai ir bijis taksis un droši varu apgalvot, ka kāpšana pa trepēm tiem nesagādā nekādas problēmas. Citādāk ir ar takšu raksturu, šīs sugas dzīvnieki ir ar ļooti augstu pašvērtējumu un, tā pat kā bērni, ātri iemācās apvest saimnieku ap stūri. Suns var vienkārši nosēsties uz pakāpieniem un izlikties, ka ir piekusis, līdz saimnieks viņu ...

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

uz rokām un nesīs pa tām trepēm lejā :) Un izdarot to vienreiz, zini, ka būsi smagi ielidojusi, jo dabūsi tā darīt arī turpmāk :D

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Kaulu forma tomēr ir nepareiza un tā ir mākslīgi tāda radīta selekcionējot. Suni arī medībās netriec, bet nogādā pie alas. Par raksturu ir desmitniekā! :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.