Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agija Jermaka

+1340

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 893 skatījumi

Haskiju kucēni

Dzīvnieki » Suņi

Vēlos mammītei uzdāvināt haskija kucēnu.Ja kāds zin kādas personas,kuriem ir haskiju šķirnes kucēni padalieties lūdzu ar informāciju.Paldies mīlīši.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
Izlasi sākumā informāciju par šiem suņiem, tad tikai domā. Jā, tie ir skaisti. Bet kad paaugsies atkal uz patversmi nodosi, kā to dara lielākā daļa šo suņu īpašnieki?
Šiem suņiem ir vajadzīga ļoti liela aktivitāte. Tiem vajag skriet vairākus km dienā. Pretējā gadījumā kauks ( kas kaimiņiem ne ļoti patiks), plēsīs mēbeles, mētāsies pa māju. Protams, katra suņa raksturs ir individuāls, bet tik un tā tas NAV mājas suns. Haskiji ir radīti priekš ziemeļiem. Zini kā viņi dzīvo ziemeļos? Ziemā velk ragavas, bet vasarā viņi savšcas grupās un klimst prom. Tiklīdz sākas sals, problēmas ar pārtiku, tie atgriržas pie cilvēkiem. Šis suns NEKAD nesargās māju, tas nebūs nekad piesaistīts pie mājas. Ir bijuši gadījumi, kad šie suņi pārlec pat divus metrus augstu žogu, lai tiktu brīvībā.
Es saprotu, ka suns skaists, ar zilām acīm ( NE VISI ZILACAINIE KUCĒNI IZAUGOT SAGLABĀ ZILĀS ACIS. Lielākai daļai acis maina krāsu), bet tā ir dzīva būtne.

pirms 8 gadiem  

Jānis Priedis, pirms 8 gadiem :

Ja gribi uzdāvināt kucēnu, tad izvēlies suni, kurš radīs prieku, iekļausies ģimenē un būs kā ģimenes loceklis. Haskijs tāds nekad nebūs.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.