Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agija Jermaka

+1340

 
  • 2

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1678 skatījumi

Ar kādām zivīm sadzīvo zelta zivtiņas?Un kad tās nārsto?

Dzīvnieki » Zivis

Man akvārijā ir 3 zelta zivtiņas,gribu piepirkt citu sugu zivis bet nezinu ar kādām zelta zivtiņas labi sadzīvo un kad zelta zivtiņām ir nārstu laiks,pēc kā to var noteikt?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Zelta zivtiņām vajag daudz vietas. Vispirms jāskatās, vai akvārijā jau nav pārapdzīvotība. Pati jūtu regulāru kārdinājumu kaut ko pielikt pie savām zivelēm, bet apzinos, ka būs par daudz.
Akvāriju krāšņāku vari padarīt ar:
AUGIEM (daži gan zelta zivtiņām garšo - vienkārši jāizmēģina, kuri izdzīvos)
ZELTA ZIVTIŅĀM (pašas arī ir diezgan daudzveidīgas! nevar gan likt kopā dažādas ķermeņa formas zivtiņas, jo īsākās tiks apbižotas, bet paskaties uz šo: https://www.google.lv/search?q=goldfish+shubunkin&safe=active&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjbzK_KyKnNAhUB_iwKHQR_AK0Q_AUICCgB&biw=1065&bih=520) paveids shubunkin ir tīri glīts

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Diemžēl ne ar vienām citām, jo slikti sadzīvo ar citām sugām. Ja zelta zivtiņas pašas neapēd citas, tad viņas tiks pašas apēstas. Ir bijis gadījums, kad gūpijas dzīvas notiesājušas par sevi lielākās zelta zivtiņas. Savukārt zelta zivtiņas notiesās tās, ko varēs pašas dabūt mutē.

pirms 8 gadiem  

Ardis Zviedris, pirms 8 gadiem :

Vienīgais izņēmums varetu būt mazie samiņi (ancistrusi), kas ir baseina tīrītāji un uzturā lieto augu barību, bet te arī jāuzmanās, jo ir bijuši gadījumi, ka viņi zelta zivtiņām itkā tīrīdami apskrubina sānus līdz gaļai

Agija Jermaka , pirms 8 gadiem :

Nu jā cik dzirdēju,ka zelta zivtiņām kā tādām patīk labi un daudz garšīgi paēst,nu žēl ka nevaru pievienot būtībā nekādu citu sugu,tā mans akvārīgs būtu krāšņāks ar daudzveidīgām zivtiņām.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.