Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zundāne

+9327

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1414 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Putniem mēdz būt laba krāsu redze. Ja tītartēviņam tās galvas ļerpatas pielīst asinīm un top sarkanas, viņš gatavojas cīnīties par savu vietu ar konkurentu. Un pretiniekam arī tāpat, un tāpēc sarkanā krāsa ir cīņā saucēja (un vienlaikus asins krāsa) ne tikai proletariāta sarkanā karoga gadījumā.

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Vēršus sanikno kustība ne krāsa, jo viņi redz melnbaltu. Tītari redz krāsas, bet vai krāsa būs tā kas saniknos, domāju, ka līdzīgi kā vēršiem kustība un vēlme aizsargāties.

pirms 7 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 7 gadiem :

Es arī redzu krāsas un mani reizēm sanikno sarkanā krāsa ... :)

Ilze Zundāne, pirms 7 gadiem :

Man draudzene kopš bērnības atceras, ka kaimiņmājā bijuši tītari un tikai tad metušies virsū, kad viņai bijis sarkans mētelītis. Vēršu cīņās arī tiek vicinātas tieši sarkanas lupatas.:)

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 7 gadiem :

Vēršu cīņās sarkanas krāsas lupatu izmanto tāpēc,lai mazāk būtu redzami asins traipi,tā teikt nedaudz padomāts par skatītājiem.Bet par tītariem,tā ir tīra sagadīšanās,tur krāsai nav nozīmes,droši vien ta plandošais mētelītis nepatika:)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.