Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jana Bogomola

+50

 
  • 8

    Atbildes

  • 5 balsis
  • 2363 skatījumi

ka parvareet savas bailes pret zirnekliem???

Dzīvnieki » Rāpuļi

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Zini kā man bija aizvakar?
Guļu gultā, skatos TV, blakus kaķis mazgājās, domāju, ka pa roku ar savām ūsām man nobrauca. Nokratu roku un atkal jau, bet kaķis nebija tik tuvu manai rokai. Es uzreiz sapratu, ka zirneklis, pielecu kājās, ka nebija ko redzēt. Tad domāju, jāizliek aiz durvīm, man liekus īrniekus nevajag. Paņēmu rokā un nebija man vairs bail, nezinu kāpēc :):):)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nopērc kādu nepārāk breismīgi zirneklīti un ieliec akvārijā mājās! ;) tā no bailēm pilnībā atradināsies! ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
paņem paturi rokās no sākuma kādu plastmasas vai gumijas zirnekli. tad pārvari bailes un paņem rokās dzīvu. paturi kādu laiku un visu laiku pie sevis domā, ka viņš Tev neko sliktu izdarīt nevar. Vismaz neviena no LV sugām nevienu NEKĀDI NEAPDRAUD.
Protams ja vien Tu neesi muša. :)

pirms 14 gadiem  

Dzintra ** Kupča, pirms 14 gadiem :

plastmasas vai gumijas zirneklis stāv uz vietas , bet dzīvas....

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

Tu gribi teikt, ka nevari zirnekli noķert? :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss Lita..
Tur jau ta lieta, ka fobija nav tikai bailes, bet pretīgums kā pirmatnējs, kuru pavada bailes. Vienkāršas bailes var viegli parvarēt. Bet pretīgums ir jau zemapziņas daļā. Fobiju nevar tik vienkārši izārstēt ar parastiem paņēmieniem. Tur vajadzīgs speciālists ar Tarantulu, kurš lēnām iemāca cilvēku nebaidīties. Citu ceļu pagaidām neesmu dzirdējis.

pirms 13 gadiem  

arnolds taukačs, pirms 8 gadiem :

Zirnekļi manī iedveš bailes un kā vēl,bet mani viņi fascinē. Fascinējošas radības. Pretīgumu neizraisa,bet bailes ,ka tik saturies. :D Kur nu vēl rokās paņemt. Vienīgais,kuru jebkad esmu varējis paņemt rokās bez bailēm ir bijis laimes zirneklis un tas viss. Pārējie,mazi vai lieli,no, no, no,no.Tikko ieraudzīju zirnekli,savā istabā. Kādi 5 cm diametrā. Mēģināju dabūt ārā no istabas,bet paskrēja zem gultas. Tagad apsveru domu izvākties no šīs istabas,kad zinu,ka tāds monstrs man zem gultas ir. :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
1.Palasi Dž.Darelu. 2.Pavēro kādu Zirnekli,Kas apmeties tavā tuvumā.Mēģini viņa tīklā ielikt kādu mušu vai maizes drupatu.Būs interesanti. Iedod savam zirneklim vārdu.Mūsējo sauca Elizabete.Viņai pat bija bērni.Iepazīsti savu zirnekli-var gadīties,pat iemīlēsi!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nē,nelīdz nekas,man arī ir šī problēma,strādāju siltumnīcā jau 5.gadus,tur ir pilns ar viņiem(visāda lieluma),kliedzu kā nenormāla(kolēģi jau pieraduši,es tā ceru)jau 5 gadus diendienā.Istenībā pašai jau piegriezies,bet nevaru,bailes ir nenormālas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
megini ieskaidrot sev kapēc tu baidies,vins tak ir tik maziņs a tu liela un tu esi spēcīgāka,ja nevari ar rokām panjemt un izlaist pasaulē(ko ar es nevaru jo škiet pretigi) tad panjem ar šaupeli un slotu vai avīzi ,,un met laukā ja ir,,un ta tas bailes pamzām pazudis un palikt var tikai riebums un pretigums...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.