Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (32)

 
1 2 3 4 »
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Man majās ir pie 20 trušiem gan 5 lielie flandersi gan 2 auntrusi parejie parastie un visiem nepatik kad rausta aiz ausim. Savukart google.lv es atradu visas lietas kas patik trusiem gan no partikas gan no citiem sikumiem...

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

pakonsultejies ar kadu trusu audzetaju...:)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ko tu pirki ja neko nezini.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Dita

+160

 
Man gan nebija auntrusis; bet mūsējais pundurstusis labprāt mielojās ar meloni :) bez tam arī grauza vadus, tapetes, gultu un mēbeļu kantis, apģērbiem rāvejslēdžus; arī pults poga bija nokosta :D .. Jo būrī turējām tikai pa nakti. Tad uztaisījam (no lamināta atlikumiem) dēlīšus ar ko visas spraugas, šķirbas aizklajām. + Lai mazāk graustu sazdzīves lietas - devām - bērzu, ābeļu un upeņu zariņus.

pirms 10 gadiem  

$$^^^^Sandris^^^^$$ ~~~~Magone~~~`, pirms 8 gadiem :

Sveiki, Dita!
Atgādinu, kad pundurtrušiem nedrīkst dot bietes sarkanās arbūzu meloni jeb eksotiskos augļus, kā arī Latvijas ābolus, plūmes utt., jo trusīšiem Jūs sagādājat vēdersāpes un saīsinat viņa dzīvošanas mūžu. Trušiem visiem var dot tikai kārklu zarus nevienus citus.Mēbeles grauza tāpēc, ka trūka vitamīni, vai arī viņam bija gari zobi un viņš to juta un lai saisinātu truši grauž būrus un mēbeles.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ilga Smite

+40

 
Pieņemu,ka auntrusis dzīvo ārā būrī.Ja turat dzīvoklī,tad jārēķinas ar to,ka katrai dzīvai radībai ir sava smarža.Truši ir vaislīgi,varbūt šim saistībā ar silto laiku jau pavasaris galvā.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

trusiem patik burkani kaposti viniem patik ka glauda vinus

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aelita Miluka

+65

 
spreizot peec svariigaa vaarda,trusiitis jau ir jaunskungs,ja vins aardaas pa buuri,gaaz apkaart dzeeriena trauku,vienvaard sakot -BESIIJAAS,taatad vinam viennoziimiigi gribas preceeties.taapeec jau vins ir TRUSIS:)

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Labdien, Inete!
Cik noprotu Jums mājās ir auntrusis. Redziet es esmu jau 7 gadus pieredzējis trušaudzētājs un man mājās ir pie 25 auntrušiem. Gari negrib šeit rakstīt tāpēc uzrakstam man uz e-pastu un es Jums visu pastāstīšu, no savas pieredzes. Būšu godīgs daži šeit pievienotie komentāri ir aplami un nepareizi. Ar lielāko cieņu sadarbošos un palīdzēšu rast Jums valodu ar Jūsu auntrusīti Ansi. Ja protams vēl meklējat atbildi uz šo jautājumu.
____________________________ _________________________________
Te ir mans e-pasts: trusi.skirnes@gmail.com
Rakstiet droŠi un es Jums atbildēšu.

_______________________
A r cieņu trušaudzētājs
Sandris Magonw

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

ediens

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Klol

-10

 
Ar trušīšiem jāmāās sarunāties lai varētu sapraties un dzīvnieciņs atpazītu saimnieka balsi. Tas butu tikai normāli ja trusis kautko sagrauztu vai sabojātu ,jo trusis paliek trusis ----- grauzējs:)

pirms 8 gadiem  

500

1 2 3 4 »

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.