Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ģirts neimanis

+4751

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 3136 skatījumi

Vai Latvijā būtu vēlams legalizēt marihuānu ?

Politika un valdība » Pilsoniskā līdzdalība

Vai Latvijā būtu iespējams un vēlams legalizēt marihuānu? Jūsu domas. Saprotams, ka šajos laikos ekonomikas lejupslīde ir darījusi savu un visiem ir zināms ka ir valstis kur piemēram marihuānu valsts apliek ar nodokļiem un gūst miljonu peļņu. Par un pret. Pamatojiet, lūdzu savu pozitīvo/negatīvo viedokli !

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vaig legalizet, jo 1kart valsts peļna, un 2kart tas, ka marihuānas dūmi nav tik kaitīgi kā tabaks un cilvēki var sevi kontrolēt atšķirībā no alkohola!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Daily pipmanis: vajag legalizet!!!
Kapec,ne?

Vai ir registrets kads gadijums,kad kads pipejot marihuanu ir miris? Neee!!! A cik ir registreti gadijumi viena gada laika,kad kads mirst no alkohola lietosanas un tapat no tabakas pipesanas,kapec Amerikas Savienotajas Valstis vairakos statoes ja nemaldos jau 16 ir atlauts smeket marihuanu??? Medeiciniskos nolukos,ne!!! Ta ir tikai attaisnosanas,lai tas izklausitos skaistak,bet patiesiba,tas viss,ir del nauadas,wtf? Kur vispar ir galva ladam no sis valsts? ir ? Nav!!

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jūs esat duraki, nau mirstības un jūs atrāk nomirsat no alkohola un cigaretēm. Mu''lķi jūs t;a kā padomju laikā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Esmu novērojis ka "Nē, to nevajag legalizēt" saka visi cilvēki kas par Marihuānu nav pastiprināti interesējušies, un staigā ar to pašu domāšanu par marihuānu ko viņiem iekala pamatskolā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ne jo tad,Latvija butu lielaks mirstibas skaits neka dzimuso

pirms 14 gadiem  

ģirts neimanis, pirms 14 gadiem :

Vai tu esi dzirdējis kad kāds ir nomiris....no marihuānas ?

Sandija Zalaga, pirms 14 gadiem :

ne,bet ilgstosi lietojot so vielu,ta iedarbojas atrak uz plausu sunam un tas saboja,rezultaata pec daziem gadiem iestajas nave,vajag lasit gudras lietas,tad nebus tik stulbu jautajumu.tik pat labi vareji pajautat vai kads ir nomiris no pipesanas-ta pati atbilde,bet iedarbiba uz plausam nav tik atra,protams rodas ari citas kaites,asins vadu slimibas,sirds slimibas un citas.ta ka var jau pipet marihuanu,bet nejau patstavigi un biezi.

ģirts neimanis, pirms 14 gadiem :

Nepiekritīšu. Marihuānas iedarbība uz plaušām un sirdi ir par 20 % mazāka nekā smēķējot cigaretes. Un cigaretes kā jau visiem ir zināms ir pieejamas visiem.

Jānis Jansons, pirms 14 gadiem :

10`000 gadu pasaules pieredzē ar marihuānas pārmērīgu un minimālu lietošanu naw bijis neviens mirstibas gadijums naw pat viens !!! tu nekur to neatradisi bet no cigaretem asv vien katru gadu mirst aptuveni 400000 cilv. ... un marehuana neizraisa atkaribu un ja nebutu aizliegums butu vairak resursu īstu narkotiku izskaušanai + ta ne tiekai neizraisa smagas saslimsanas bet ir pieradits ka ar to var ārstēt : astmu , dažādas asinsvadu un acu slimības un epilepsiju U.C.

Mārtiņš Preiss, pirms 11 gadiem :

SANDIJ es tev kkautkā nepiekritīšu! Vel nau bijis nekadas zinas ka kads butu nomirirs no marihuanas, un kada tev dala vispar ko cilveki dara ar savam dzivem vai veselibu ? tev baigi piss? es domaju ka nepis! lai vini tik legalize marihuanu un tad vares analizet kadas sekas noder marihuanas legalizacija LV! Jo reali tu nevar isecinat nesuuda ja vel nekas nau noticis! +marihuana iznicina veza suunas! +marihunas iegadaties varet +18! Nu ja tads ir man viedoklis! legalize that shit!!!!!! :)

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

gv9000

+3906

 
Marihuāna Latvijā nekad netiks legalizēta un punkts. Tālākie teksti ir tikai muldēšana. Bet es personīgi domāju, ka nekas briesmīgs tas nav - alkohols ir stipri briesmīgāks.

pirms 14 gadiem  

ģirts neimanis, pirms 14 gadiem :

"Marihuāna Latvijā nekad netiks legalizēta un punkts."

Ja nepamanīji, tad nebija jautājums par to vai LEGALIZĒS vai NELEGALIZĒS. Uzskatot vienkāršu jautājumu par tukšu muldēšanu tu norādi uz sava viedokļa un skatupunkta vispārējo trūkumu.

gv9000, pirms 14 gadiem :

Bet es saku, ka nav jēgas diskutēt par to, kas NEKAD nebūs.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.